Wil je iets op tafel zetten wat snel, maar ook lekker is? Maak dan één van deze heerlijke pasta's. Van een klassieke rode saus tot een roomsaus met bospaddestoelen of toch een zelfgemaakte pesto? Chef-kok Ramon Brugman van BinnensteBuiten deelt al deze recepten met je. 

Vers gemaakte pasta met bospaddestoelen, dragon en Pecorino

Verse pasta maken is niet moeilijk, maar wel lekker. Ramon laat zien hoe je dat doet en serveert er bospaddenstoelen bij.

Vers gemaakte pasta met bospaddestoelen, dragon en Pecorino

Conchiglie met venkel

Zin in een pasta met rode saus? Maak dan deze conchiglie met venkel en een salade met tomatenkrentjes.

Conchiglie met venkel

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Liever een pasta pesto? Dit recept met zelfgemaakte boerenkoolpesto is onweerstaanbaar. 

Pasta boerenkoolpesto met appel-bladselderij salade

Meer weten over eten?

Schrijf je nu in voor de Eerlijker eten nieuwsbrief.

Alain en paddenstoel. Foto: Sheena Schouwink