Op 18 juli begint de Nijmeegse Vierdaagse. Daarom maken Gijs en Ramon deze week een snack voor onderweg: proteïnerepen met vijgen, dadels, honing en noten. De Lekkere Track deze week is Walking on Sunshine van Katrina & the Waves. Veel wandelplezier! 

De Vierdaagse komt eraan!

Van 18 tot en met 21 juli is het weer tijd voor het grootste wandelevenement van de wereld: De Nijmeegse Vierdaagse! Meer dan 45.000 fitte deelnemers doen mee aan het spektakel, dat eindigt op de Via Gladiola in centrum Nijmegen. Vier dagen wandelen betekent een flink uithoudingsvermogen. En wat kun je dan beter eten dan een zelfgemaakte proteïnebar?

Speciaal voor dit waanzinnige wandelevenement maken Ramon en Gijs zich maar al te snel uit de voeten om de wandelaars te inspireren met een lekkere reep vol fruit en noten.

Gijs en Ramon in Lekkere Track
De candybars Lekkere track

Naar het recept

Op de website van BinnensteBuiten verzamelen we alle recepten van Lekkere Track. Bekijk snel hoe je zelf deze proteïnerepen maakt. 

De candybars Lekkere Track
Lekkere Track

Meer van Lekkere track

Op de Lekkere Track pagina kun jij nog meer recepten vinden. Maak bijvoorbeeld ons recept voor een zomerse pavlova, een borrelbrood of voor garnalenkoekjes. 

Ik wil meer weten

Wil je meer weten over eten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Eerlijker eten.

Yvon Jaspers