Actie warm hart

In wat voor een wereld wil jij leven? KRO-NCRV steunt graag initiatieven die bijdragen aan deze toekomstbestendige maatschappij. Zodat we een duurzame en verbonden samenleving doorgeven aan de volgende generaties.

Wij horen graag wat er leeft in ons land en wat jij daarin zo belangrijk vindt, zodat we deze verhalen kunnen vertellen. Dat doen we door in gesprek te zijn met elkaar. Want alleen door het inzetten van onze talenten vandaag, maken wij met elkaar de duurzame samenleving van morgen. Dus onze vraag aan jou is: hoe ziet jouw wereld van morgen eruit? 

Met deelname aan Actie warm hart maakt jouw initiatief of goede doel kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro. Doe je mee? Meld je dan nu hieronder aan. 

Ik meld mijn goede doel aan
Actie Warm Hart

Goede doel aanmelden

Meld jouw goede doel of initiatief aan voor Actie warm hart en maak kans op een mooie donatie.

Ik doe mee
Actie Warm Hart

Over Actie warm hart     

KRO-NCRV steunt met Actie warm hart initiatieven die bijdragen aan deze toekomstbestendige maatschappij. Zodat we een duurzame en verbonden samenleving doorgeven aan de volgende generaties.    

Lees meer

Actie Warm Hart

Nieuws

De winnaar van Actie warm hart 2020 is Stichting Phéron, opgericht door Sharon Gajadin. Zij hebben  een donatie van 10.000 euro gewonnen om hun mooie werk voort te zetten. 

Lees meer