Actie warm hart: inschrijving gesloten

In wat voor een wereld wil jij leven? KRO-NCRV steunt graag initiatieven die bijdragen aan een toekomstbestendige maatschappij. Zodat we een duurzame en verbonden samenleving doorgeven aan de volgende generaties.

Met deelname aan Actie warm hart maakt jouw initiatief of goede doel kans op een donatie van 10.000, 5.000 of 2.500 euro. 

De inschrijfperiode om een goed doel of initiatief aan te melden is verlopen. Op dinsdag 5 oktober start fase 2 van Actie warm hart: de deelnemers van Actie warm hart gaan aan de slag met het verzamelen van zo veel mogelijk stemmen voor hun goede doel of initiatief. Geïnteresseerden kunnen vanaf dan via deze website hun stem uitbrengen op het goede doel of initiatief dat zij een warm hart toedragen.

Inschrijving gesloten
Actie Warm Hart

Over Actie warm hart     

KRO-NCRV steunt met Actie warm hart initiatieven die bijdragen aan deze toekomstbestendige maatschappij. Zodat we een duurzame en verbonden samenleving doorgeven aan de volgende generaties.    

Lees meer

Actie Warm Hart

Nieuws

De winnaar van Actie warm hart 2020 is Stichting Phéron, opgericht door Sharon Gajadin. Zij hebben  een donatie van 10.000 euro gewonnen om hun mooie werk voort te zetten. 

Lees meer