Actie warm hart

KRO-NCRV steunt voor het zesde jaar op rij met Actie warm hart initiatieven die bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving. Een samenleving die eerlijker, liever en groener is.

We horen graag wat er leeft in ons land en wat jij belangrijk vindt. Met Actie warm hart krijgen mooie goede doelen en initiatieven die meedoen aandacht en uiteindelijk wellicht een donatie. Want met deelname aan Actie warm hart maakt jouw initiatief of goed doel kans op een donatie van €10.000, €5.000 of €2.500. Zo bouwen we samen aan de wereld van morgen.

Actie warm hart is gestart

Vanaf 7 december 2022 kun je jouw goede doel of initiatief bij KRO-NCRV’s Actie warm hart aanmelden. Wie weet ontvangt jouw goede doel wel de mooie donatie. Aanmelden kan tot 10 februari 2023 en gaat heel makkelijk via deze website. 

 

fase 1
Stichting Living Memories

Stichting Living Memories biedt een blijvende herinnering

In 2021 was Stichting Living Memories het winnende doel van Actie warm hart. De stichting maakt audio- en videoportretten voor de dierbaren van terminaal zieke kinderen. Wij spraken oprichter Thinka Sanderse. 'Met de donatie van KRO-NCRV hebben we tientallen ouders, broertjes en zusjes een blijvende herinnering kunnen geven in de vorm van een video.'

Lees meer