Actie warm hart

De winnaars zijn bekend!

In wat voor een wereld wil jij leven? KRO-NCRV steunt graag initiatieven die bijdragen aan een toekomstbestendige maatschappij. Zodat we een duurzame en verbonden samenleving doorgeven aan de volgende generaties.

Dit jaar hebben maar liefst 203 goede doelen en initiatieven meegedaan aan Actie warm hart om kans te maken op de hoofdprijs van 10.000 euro. Tijdens de finale op zaterdag 11 december hebben de 5 finalisten een presentatie gegeven aan de jury. En de winnaar is bekend! Stichting Living Memories ontvangt de hoofdprijs om haar prachtige werk voort te zetten.

Maar de jury vond de keuze tussen de 5 finalisten lastig dit jaar. Daarom ontvangen de overige 4 finalisten, Stichting WensAmbulance Utrecht, Los Caballos Luna, Kanjerketting van de Vereniging Kinderkanker Nederland en Stichting Veteranen Search Team, een mooie donatie van 5.000 euro.

Gefeliciteerd!

 

Laatste nieuws

Zaterdag 11 december was de finale van Actie warm hart 2021. 5 goede doelen en initiatieven gaven en presentatie aan de jury om zo kans te maken op de hoofdprijs van 10.000 euro. En de winnaar is bekend…

Lees meer

Winnaar actie warm hart 2021
Actie Warm Hart

Over Actie warm hart     

Maar liefst 203 goede doelen en initiatieven hebben dit jaar meegedaan aan Actie warm hart. En er zijn in totaal meer dan 63.000 stemmen uitgebracht, fantastisch! De 5 finalisten hebben op zaterdag 11 december een presentatie gegeven aan de jury, om zo kans te maken op een mooie donatie om hun goede werk voort te zetten.

Juryleden

Wie is de jury van Actie warm hart 2021? Zij stellen zich graag aan je voor.

Lees meer

Emmely & Edson