Los caballos Luna

 

Opvang voor mishandelde/verwaarloosde paarden in Spanje. 

Juni 2012 - Een groep van 15 verwaarloosde paarden. Uitgehongerd. Uitgeput. Zuchtend in de hitte van de hete zon. Een merrie ligt uitgemergeld op de grond, omringd door hongerige veulens. Een lege blik in de ogen. Het gezoem van vliegen. Totale verwaarlozing. De merrie is op. Ze kan niet meer. Met het hoofd van de merrie in haar handen ziet Laura machteloos en vol verdriet toe, hoe het dier haar ogen sluit en sterft. 
Werkeloos toezien hoe dit kan gebeuren en nog steeds gebeurt is voor Laura geen optie. Ze belooft de merrie dat ze al haar soortgenoten die in erbarmelijke omstandigheden moeten leven, waar mogelijk te zullen helpen. We schrijven 15 juni 2012: Stichting Paard in Nood Spanje/Los caballos Luna is geboren.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Dierenarts kosten en/of voerkosten

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Paard in Nood Spanje/Los caballos Luna biedt opvang aan paarden in Spanje die in nood verkeren. Denk hierbij aan paarden die mishandeld zijn, gedumpt zijn in verlaten stallen, losgelaten in dorpen of langs de snelweg, uitgehongerd en voor dood achtergelaten omdat de eigenaar het onderhoud niet meer kan betalen. Vaak verkeren deze paarden in verschrikkelijke conditie op het moment dat wij er voor de eerste keer mee in aanraking komen.

Voor meer informatie kunt u zich abonneren op het Youtube kanaal:

https://www.youtube.com/channel/UCfipq1m358Ci8RcjzzIErMQ

 

Of een kijkje nemen op de site:

https://www.paardinnoodspanje.nl