Kinderen die een ouder hebben met MS, of in een enkel geval zelf de diagnose hebben, informeren over de best wel ingewikkelde chronische ziekte multiple sclerose.

Waar zal het geld aan besteed worden?

De website en het CMS zijn behoorlijk verouderd: graag willen we (zeker gezien onze doelgroep) de website een modernere 'look' geven incl. functionaliteiten die bij deze tijd horen. De kinderen moeten zich thuis kunnen voelen op onze website, hoe confronterend het onderwerp misschien ook is voor hen.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie, al onze medewerkers zijn mensen met MS. Een (flink) steuntje in de rug helpt ons zeker om onze informatievoorziening op een juiste manier aan kinderen te kunnen blijven aanbieden. In Nederland zijn er ongeveer 34.000 mensen met MS en de diagnose wordt meestal gesteld bij mensen tussen 20 en 40 jaar. Daar zijn dus ook vaak kinderen bij betrokken die te maken krijgen met de beperkingen van deze ziekte, ook als ze zelf geen MS hebben, maar hun vader of moeder wél. Wij willen hen graag blijven steunen!