Ieder jaar zetten duizenden mensen zich in om vanuit saamhorigheid geld in te zamelen voor KWF en wij maken het mogelijk voor (ex) kankerpatiënten om hier zelf ook deel vanuit te maken. Vanuit ons motto "Kun je het niet alleen, doe het dan samen!" beklimmen we als team per tandem de Alpe d'Huez. Want hoe mooi is het om het samen te beleven, als groep een vuist te maken tegen deze verschrikkelijke ziekte en om vanuit een enorme positiviteit en vriendschap op de top van De Berg het leven te vieren.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Steun ons om dit geweldige avontuur voor meer (ex) kankerpatiënten mogelijk te kunnen (blijven) maken. Ten slotte weten zij als geen ander hoe belangrijk meer onderzoek naar kanker is. Laten we ons niet alleen vóór hen inzetten, maar juist sámen met deze krachtige en inspirerende mensen!

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Achterop de tandem bij mijn persoonlijke captain van Stichting 2climb2raise deelnemen aan het bijzondere Alpe d'HuZes: ik heb het mogen beleven. Het heeft mij echt uit een diep dal getrokken. Ik lag namelijk al jaren heel veel op bed en kon niet ver meer lopen. Maar doordat Stichting 2climb2raise het Alpe d'HuZes avontuur met mij aan durfden te gaan, ontdekte ik dat ik wel kan fietsen! Het heeft mijn leven zoveel mooier gekleurd! Ik voel weer dat ik leef. En dat ik middenin het leven sta, in plaats van het te bekijken vanachter het raam. Hee, ik moet nog veel rusten, keuzes maken en kan nog steeds niet ver lopen, maar ik word wel intens gelukkig van fietsen! En wat was het een fantastische, geweldige top ervaring om samen mee te maken! Alles wordt voor je geregeld en naast waardevolle contacten, vriendschappen en warmte, heeft het mij zoveel geluksmomenten gebracht... Ik heb zo genoten van die geweldige week! Maar ook van de trainingen, de begeleiding en de sfeer in de groep. Ik gun dat iedereen die al zoveel bergen in zijn eentje heeft moeten beklimmen tijdens de behandelingen. Maar op deze berg voel je je gedragen door zoveel handen... Je onmacht omzetten in kracht, dat is zo belangrijk! Hoe mooi is het dat de stichting hierin verschil kan maken!? Die kracht ervaren kan voor iedereen iets anders betekenen, want iedereen heeft zijn eigen verhaal. Maar samen hebben we hetzelfde doel. Samen maken we het mogelijk! Help je mee? Sportieve groet, Paola Papen Ambassadeur van Stichting 2climb2raise