Omschrijf in 3 regels de missie van uw goede doel

Stichting BVDD helpt als enige online gratis dierenvoedselbank kwetsbare dieren in Nederland én daarmee ook hun baasjes. Dieren spelen een enorm belangrijke rol in het leven van mensen aan de onderkant van onze samenleving; zij zorgen voor vriendschap, geborgenheid en vertrouwen. BVDD zorgt ervoor dat er geen keuzes gemaakt hoeven te worden om afstand te doen van een huisdier, omdat men wél ontzettend veel van een dier houdt maar simpelweg in de huidige tijd niet meer in de kosten van levensonderhoud kan voorzien. Zo blijven huisdier en baasje als gezinslid bij elkaar.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Het geld zal besteed worden voor artikelen binnen de gratis dierenvoedselbank-pakketten. Denkt u hierbij aan diervoer, medicatie of verzorgingsproducten.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Stichting Blijdschap Voor De Dieren kan de vraag naar de dierenvoedselbank-pakketten nauwelijks aan. De behoefte is enorm en de vraag naar de pakketten is extreem gestegen. Om de pakketten naar behoren te kunnen vullen is geld nodig om materialen aan te schaffen die niet door sponsoren gedoneerd worden.