Omschrijf in 3 regels de missie van uw goede doel

Stichting DierenLot faciliteert de dierenhulporganisaties in Nederland. door o.a. dierenambulance in bruikleen te geven. Ook zamelen zij kleding en schoenen in om deze daarna te verkopen als 2e hands kleding en anders voor recycling. De opbrengst wordt gebruikt voor de onkosten die de organisatie maakt. DierenLot komt, samen met zelfstandige lokale en regionale dierenhulporganisaties op voor mishandelde, verwaarloosde, afgedankte en gewonde dieren in Nederland!

Waar zal het geld aan besteed worden?

Onder andere voor de aanschaf en het onderhoud van dierenambulances. Kosten operaties, medicatie, voeding en zorg voor mishandelde, verwaarloosde, afgedankte en gewonde dieren in Nederland.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Helaas komt het voor, dat dieren worden mishandeld, verwaarloosd, afgedankt en tevens gewond raken. Waar ik kan wil ik deze dieren helpen/verzorgen. Dit kan ik niet alleen en ben dankbaar, dat o.a. Stichting DierenLot zich hiervoor inzet! Dit is mede mogelijk d.m.v. donateurs. En elke bijdrage extra zorgt voor extra hulp en maakt het redden van deze dieren mogelijk!