Omschrijf in 3 regels de missie van uw goede doel

Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar met een trauma een nieuwe, positieve start bieden door hun mooiste droom uit te laten komen tijdens een Droomdag als onderdeel van hun behandelplan. Elke Droomdag is op maat gemaakt en specifiek afgestemd op de behoeften, wensen en dromen van het kind. Kinderen zijn onze toekomst en het is van groot belang dat alle kinderen voelen dat zij mogen bestaan.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Aan de organisatie van unieke Droomdagen voor kinderen met een trauma. Tijdens de Droomdag komen de mooiste dromen van onze droomkinderen uit, zoals het rijden in een stoere raceauto, het zingen en dansen in een videoclip of het landen op de maan.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Omdat de impact van een Droomdag op de droomkinderen groot is en veel verder reikt dan die ene dag. De Droomdag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en geeft moed, kracht en positieve energie. Het kind krijgt hierin een stukje regie (terug). Zo voelt het kind “ik ben belangrijk” en “de toekomst heeft ook voor mij iets moois te bieden”. Het kind staat echt even in het middelpunt.

Kinderen en volwassenen die horen over of betrokken zijn bij de Droomdag zich meer bewust van het onderwerp trauma en de gevolgen hiervan. Deze bewustwording, aandacht en het normaliseren van het praten over dit onderwerp is van cruciaal belang om de schadelijke effecten van een trauma meer zichtbaar te maken binnen onze maatschappij en om de kinderen met een trauma te kunnen helpen.