Omschrijf in 3 regels de missie van uw goede doel

Droomdag is er voor gezinnen met kinderen onder de 16 jaar waarvan een ouder oncologisch en/of levensbedreigend ziek is.
We zien dat Droomdag het grootste verschil kan maken in twee situaties. Ten eerste in de tijd van de diagnose en de daaropvolgende behandelingen. Ten tweede op het moment dat de zieke ouder uitbehandeld is en terminaal ziek blijkt te zijn.
Droomdag realiseert voor deze gezinnen een individuele droomdag; een dag vol verrassingen, volledig gericht op de wensen en dromen van het gezin. Waar kinderen gewoon weer kind kunnen zijn en het gezin even alle zorgen opzij kan zetten. Een wezenlijke herinnering, op een cruciaal moment.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Het organiseren van droomdagen voor gezinnen met kinderen onder de 16 jaar waarvan een ouder oncologisch en/of levensbedreigend ziek is door geheel Nederland

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Gezinnen met jonge kinderen waarvan papa of mama ernstig ziek is komen vaak niet meer toe om eens lekker een dagje uit te gaan of verwend te worden. Kinderen willen spelen en gewoon kind zijn maar bij deze gezinnen zijn veel hele jonge kinderen ongevraagd jonge mantelzorgers geworden. Daarom is een dagje onbezorgd plezier maken en even niet aan de ziekte hoeven te denken zo vreselijk belangrijk want morgen is vaak weer hetzelfde als gisteren.