Omschrijf in 3 regels de missie van uw goede doel

Een eigen stekkie midden in de maatschappij voor mensen met autisme die gemiddeld tot hoog IQ hebben, maar die wel 24 uurs begeleiding in de nabijheid nodig hebben. Een eigen stekkie gewoon waar het kan en bijzonder waar het nodig is. Tevens zijn wij het eerste rookvrij ouderinitiatief voor onze doelgroep in gemeente Meierijstad EN hopelijk krijgen we het gehele complex rookvrij. Dit is beter voor ieders gezondheid.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Aan 3 dingen,

1: We zijn een startende ouderinitiatief dus meer bekendheid naar buiten dmv kranten, sociale media, tv
2: Zorgen dat we duidelijk kunnen maken dat we geheel rookvrij willen worden, dmv voorlichting/bijenkomsten, borden, media.
3: Aan de inrichting gezamenlijke ruimte , een computerhoek om te stimuleren contacten te leggen om vereenzaming tegen te gaan.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Om nog meer (jong) volwassenen te kunnen bereiken die in dezelfde situatie als Sem en Sanne zitten, met autisme die gemiddeld tot hoog IQ hebben, maar wel 24 uurs begeleiding in de nabijheid nodig hebben. Deze doelgroep valt overal buiten, denk aan school, arbeid, daarom willen wij niet dat ze ook nog eens met wonen overal buitenvallen. Een veilige, fijne woonplek dat een thuis wordt, die tevens dicht bij de familie zit.