Omschrijf in 3 regels de missie van uw goede doel

Stichting Elnura wil een steentje bijdragen aan de verbetering van de leefomstandigheden van kansarme kinderen in moeilijke leefsituaties, in het bijzonder in de voormalige Sovjetrepubliek Kirgizië en werkt daartoe nauw samen met lokale sociale organisaties, die ter plaatse werken aan het realiseren van ditzelfde doel, in dit geval met Center for the Protection (CPC) of Children - opgericht in 1998 - in Bisjkek, de hoofdstad van Kirgizië.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Het voedselprogramma van CPC > De prijzen van basale voedingsmiddelen zijn sterk gestegen als gevolg van de coronacrisis en de daaropvolgende inval van Rusland in Oekraïne. De voedselverstrekking staat onder druk. CPC heeft helaas moeten besluiten de 75 kinderen in de dagopvangcentra geen zes, maar vijf dagen per week te voorzien van een warme maaltijd. De situatie is nijpend. Dit schreef de directrice van CPC "I don't know how we are going to feed children and how to implement the project with low rate of euro and expensive prices".

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Stichting Elnura - opgericht in 2004 - heeft bewezen betrouwbaar en transparant te zijn. Van de donaties voor [het voedselprogramma van] CPC wordt maximaal 2% in mindering gebracht voor de organisatiekosten van Stichting Elnura.