Omschrijf in 3 regels de missie van uw goede doel

Het ondersteunen en sturen op duurzaamheid en zelfredzaamheid van educatieve, medische en maatschappelijk projecten in Gambia. Doelgroepen zijn m.n.: vrouwen, jongeren en minder sterke maatschappelijke groeperingen.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Voor de bouw van een klein, maar duurzaam gebouwd huisje voor een Gambiaanse weduwe met 8 kinderen. In het volgend regenseizoen stort hun, nu al bijna vergane huisje dat aan alle kanten lekt en scheuren vertoont, vrijwel zeker helemaal in. Om te voorkomen dat er een nog grotere noodsituatie ontstaat, is het nodig om nu alvast de basis leggen voor een duurzaam gebouwd huisje van echte cement blokken en een beter golfplaten dak. 

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

Smile2Gambia gelooft in kleinschalige projecten en heeft een projectbegeleider die 8 maanden per jaar in Gambia woont en ook dit project op de voet kan volgen, zodat er geen cent verkeerd besteed wordt. Om dit 40 m2  huisje voor het regenseizoen bewoonbaar te maken, is het nodig dat er uiterlijk in april met de bouw kan worden gestart en daar is geld voor nodig!