Alle kinderen dromen; over prinses-voor-een-dag zijn, zalen die ze plat zullen rocken, voetbalvelden die geregeerd worden en achtbanen die ze gaan overwinnen. Maar het realiseren van deze dromen is niet voor ieder kind weggelegd, ook al lijken ze soms nog zo binnen handbereik. Bijvoorbeeld door armoede, of gezinsomstandigheden; Vang Je Droom helpt om, samen met vrienden, familie of hulpinstanties, de dromen van deze kinderen te realiseren, vangen dromen van kinderen tot 18 jaar uit Twente en Salland en helpen deze om te zetten in mooie herinneringen. Zodat ze weer in zichzelf en hun dromen gaan geloven.

Waar zal het geld aan besteed worden?

Bekostigen in de uitvoering van dromen, de toenemende dromen aanvragen vanuit de hulpverleners aan te kunnen, n.a.v. corona, trainen en begeleiden van vrijwilligers, huur vakantie locaties.

Wat is uw reden om dit goede doel aan te melden?

veel angsten en onzekerheden bij kinderen; meer dromen. De toenemende dromen aanvragen vanuit de hulpverleners aan te kunnen, n.a.v. corona, Kinderen kunnen laten dromen, met de inzet van vrijwilligers!