College Tour kondigt gasten voor het jubileumseizoen aan

Zondag 28 mei start het nieuwe seizoen van College Tour. De gasten van dit jubileumseizoen zijn bekend; Twan Huys gaat in gesprek met Sigrid Kaag, Ola Källenius, Jutta Leerdam en Caroline van der Plas. Lees meer over de gasten en meld je snel aan voor de opnames.

Caroline van der Plas

In de laatste aflevering is het gezicht van de BoerBurgerBeweging te gast: Caroline van der Plas. Door de historisch grote winst van haar partij bij de Provinciale Statenverkiezingen heeft ze een sleutelrol verworven in de klimaatdiscussie.

College Tour met Caroline van der Plas is zondag 18 juni om 20.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

College Tour - Caroline van der Plas

Ola Källenius

Een week later is Ola Källenius, de Zweedse CEO van Mercedes-Benz te gast in College Tour. We gaan het onder andere hebben over het verduurzamen van de auto-industrie en de slag om de elektrische auto met Chinese en Amerikaanse autobouwers.

College Tour met Ola Källenius is zondag 11 juni om 20.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

College Tour - Ola Källenius

Jutta Leerdam

Een week later schuift schaatster en influencer Jutta Leerdam aan bij Twan. De enthousiaste Westlandse heeft met haar 24 jaar al een indrukwekkende carrière opgebouwd. Van olympische medailles tot wereldtitels en van het oprichten van een eigen schaatsploeg tot het influencen van meer dan 4 miljoen volgers op Instagram. Sinds kort heeft ze een relatie met de Amerikaanse profbokser Jake Paul.

Deze aflevering is al opgenomen, je kan je niet meer aanmelden. College Tour met Jutta Leerdam is zondag 4 juni om 20.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

College Tour - Jutta Leerdam

Sigrid Kaag

De eerste gast is vicepremier en minister van Financiën, Sigrid Kaag. Geroemd om haar diplomatieke vaardigheden staat ze nu voor een van de moeilijkste politieke opdrachten: bezuinigen op de staatsbegroting. Deze aflevering is al opgenomen, je kan je niet meer aanmelden. College Tour met Sigrid Kaag is zondag 28 mei om 20.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2.

College Tour - Sigrid Kaag

Podcast 15 jaar College Tour

Dit jaar bestaat College Tour vijftien jaar. Presentator en bedenker Twan Huys heeft de afgelopen jaren talloze nationale en internationale bekendheden mogen ontvangen. 'Er is geen programma waar ik meer van heb geleerd dan van College Tour,' vertelt Twan. Ter ere van dit jubileum brengen we de vijftien meest spraakmakende, bijzondere of inspirerende afleveringen in podcastvorm. De podcast 15 jaar College Tour is vanaf 15 mei te beluisteren via de verschillende podcastapps.

College Tour

In College Tour interviewen studenten onder leiding van presentator Twan Huys bijzondere gasten die naam hebben gemaakt in hun vakgebied.

College Tour is vanaf zondag 28 mei om 20.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2

Twan Huys in College Tour