De Rijdende Rechter staat voor je klaar!

In zijn wekelijkse programma gaat mr. Reid langs bij mensen die bijvoorbeeld een conflict hebben met hun buren of de gemeente, in heel Nederland. Heb jij een conflict met je buren? Meld je conflict nu aan en misschien komt Mr. John Reid bij jou langs om het op te lossen!

“Als er een conflict is tussen twee partijen, dan ga ik met mijn team, altijd persoonlijk langs om polshoogte te nemen”, aldus mr. John Reid. “Om zo een goed beeld te krijgen van wat er echt aan de hand is en hoe het op te lossen is volgens de wetgeving. Bij De rijdende rechter komen we dan snel, en kosteloos, tot een bindende uitspraak!”

Heb jij een conflict met je buren?

Sinds 2016 is mr. John Reid De rijdende rechter. In Nederland is het wettelijk mogelijk dat een rechter ook buiten de officiële kanalen om bindende beslissingen neemt. Dit kan alleen als beide partijen hiermee akkoord gaan. Van deze regeling wordt in De rijdende rechter gebruik gemaakt. Zo kan het dus gebeuren dat mr. John Reid, die in het dagelijks leven kantonrechter is in Alkmaar, opeens recht spreekt in een café in Limburg of een burenruzie in Groningen beslecht.