De Veluwse Wens Ambulance laat de laatste wensen van ongeneeslijk zieke mensen uitkomen door ze een onvergetelijke dag te bezorgen.

Zes weken geleden fietste ze nog, maar inmiddels is ze aan bed gekluisterd. Mevrouw Vonk (83) heeft alvleesklierkanker en ze heeft niet lang meer te leven. Ze heeft nog één wens: nog een keer ronddwalen door de tuinen van Paleis 't Loo. Al 62 jaar zijn mevrouw Vonk en haar man bij elkaar en nu ineens komt daar een bruut einde aan.

Ik heb hier hele fijne herinneringen

Iets meer dan een maand na haar bezoek aan Paleis 't Loo is mevrouw Vonk overleden aan de gevolgen van haar ziekte. Het uitkomen van haar laatste wens is ook voor de familie een bijzondere herinnering die zij nooit zullen vergeten.

De Stichting Veluwse Wens Ambulance is de winnaar van Actie Warm Hart 2019. Actie Warm Hart heeft ook dit jaar weer mooie initiatieven ontvangen. Stem hieronder op een goed doel dat u een warm hart toedraagt. De vijf goede doelen met de meeste stemmen maken kans op een donatie van € 2.500, € 5.000 of € 10.000.

                                       Stem hier op een goed doel

Uitzending: Wensen op wielen

In Kruispunt de laatste wensen van mevrouw Vonk, meneer Van Braam en Peter van Meerten.

Bekijk de hele uitzending