Deze Detectives zie je binnenkort

Benieuwd naar alle Detectives die komen? Wij zetten ze voor jou op een rijtje. 

Nieuw

Shetland (serie 5) 

Na de vondst van een afgezaagde hand op het strand wordt al snel duidelijk dat er opnieuw een moord is gepleegd in Shetland. Inspecteur Perez en zijn team doen hun best om het slachtoffer te identificeren en te reconstrueren wat er met hem gebeurd kan zijn. Daarbij stuiten ze op een aantal onwillige plaatselijke inwoners en een vrouw die hen kan vertellen wie de dode was, van wie steeds meer lichaamsdelen aanspoelen.

Zaterdag 21 november om 22.20 uur op NPO 2.

Detectives
Detectives

Commissaris Maltese

Inspecteur Dario Maltese is al jaren niet meer in zijn geboortestad Trapani op Sicilië geweest, maar voor de bruiloft van zijn oude vriend Gianni Peralta keert hij terug. Na een tragische gebeurtenis wordt Maltese duidelijk dat de maffia zijn geboortestreek in een wurggreep houdt. Hij besluit zich te laten overplaatsen vanuit Rome om zich zelf in de zaak te verdiepen.

Al heel snel wordt er een verdachte  voor de moord op Peralta gevonden en opgepakt. De meerderen van inspecteur Maltese zijn tevreden en willen deze zaak zo snel mogelijk achter zich kunnen laten. Maltese zelf is echter niet overtuigd van het verhaal dat hem wordt voorgespiegeld. Hij duikt dieper in de zaak om te achterhalen wat zijn vriend echt is overkomen, maar daar is niet iedereen blij mee.

Zaterdagnacht 21 november om 00.15 uur op NPO 2.

Detectives
Detectives

The Sandhamn Murders (serie 4)

Aan het einde van het schoolseizoen is de animo om te feesten groot onder de schoolgaande jeugd. De politie krijgt argwaan nadat een van de feestgangers op verdachte wijze om het leven komt en begint een grondig onderzoek. Dan raakt officier van Justitie Nora Linde er persoonlijk bij betrokken en lopen de spanningen snel op. Rechercheur Alexander Forsman is nieuw op Sandhamn en moet meteen aan de bak.

Zaterdag 28 november om 20.30 uur op NPO 3.

Detectives

Herhalingen

 

​​​​​​The Sandhamn Murders (serie 3) - In naam van de waarheid

Het is eindelijk tijd voor het zeilkamp van dit jaar in Knarrholmen en de sfeer is vol verwachting! Benjamin voelt zich echter geïsoleerd en verschillende oudere jongens maken het hem meteen lastig, zonder dat de leiders iets merken. Het pesten wordt elke dag erger, en ondertussen loert er iemand in de schaduw en kijkt naar elke stap die de kinderen zetten.

Zaterdag 7 november om 20.30 uur op NPO 3.

Detectives
Detectives

Silent Witness (serie 20) - Awakening 

Na de dood van haar vriend reist Nikki naar Mexico, waar ze een gevaarlijke ontdekking doet. Jack moet Nikki ophalen maar raakt al snel diepgaand bij de situatie betrokken.Jack moet alles op alles zetten om Nikki op te sporen. Als een mysterieus persoon eisen stelt aan de vrijlating van Nikki worden Jacks morele principes op de proef gesteld.

Zaterdag 7 november om 00.00 uur op NPO 1.

Detectives
Detectives

Vera (serie 7) - Natural selection

Aan de kust van een verlaten eiland spoelt het lichaam aan van een natuurbeheerder. Gemma Wyatt was een geliefde collega en haar plotselinge overlijden laat velen in verbijstering achter. Vera ontdekt al gauw dat er iets niet klopt aan de geschetste gang van zaken; ze gaat op onderzoek uit en ontrafelt.

Zaterdag 14 november om 00.00 uur op NPO 1.

Detectives
Detectives

Vera (serie 7) - Dark angel

Een ongeïdentificeerde man wordt in de rivier teruggevonden. De sporen van zijn drugsgebruik zijn Vera's enige aanknopingspunt. Het slachtoffer bleek veel kwetsbare en gevaarlijke mensen te kennen: Vera stuit op een netwerk vol mogelijke verdachten. Dan doet ze een ontdekking die de zaak aan een ver verleden verbindt.

Zaterdag 21 november om 00.00 uur op NPO 1. 

Dit kun je ook zien in november

Benieuwd naar wat je nog meer kunt zien in november? Wij zetten het voor je op een rijtje. 

Ik ben benieuwd!