Deze detectives zie je in augustus!

Deze zomer staat in het teken van de detectives! Ook in augustus hebben wij weer spannende detectives voor je klaarstaan. 

Nieuw

Detectives: Bloodlands

Pat Keenan, de eigenaar van een transportbedrijf, verdwijnt en zijn auto wordt in zee gevonden. Keenan heeft een IRA-verleden, dus de politie is niet direct welkom bij zijn familie. Inspecteur Tom Brannick gaat op onderzoek uit en stuit al snel op een verband met een zaak die twintig jaar eerder in de doofpot is gestopt. Ondanks protesten van zijn meerderen doet hij samen met zijn team een schokkende ontdekking op een verlaten eiland.

Detectives: Bloodlands, zaterdag 7 augustus om 22.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives Bloodlands
Detectives The promise

Detectives: The Promise

De verdwijning van de 11-jarige Charlotte Meyer beheerst het leven van inspecteur Pierre Castaing. Tot zijn frustratie moet hij een verdachte vrijlaten wegens gebrek aan bewijs. Twintig jaar later krijgt Castaings dochter Sarah als hoofdinspecteur van politie ook met een verdwijningszaak te maken die haar niet onberoerd laat.

Detectives: The Promise, zaterdag 21 augustus om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Detectives: Innocent (serie 2)

Als lerares Sally Wright na vijf jaar gevangenisstraf alsnog wordt vrijgesproken van de moord op een vijftienjarige leerling, keert ze terug naar haar oude woonplaats in een poging om haar leven weer op te pakken. Dat blijkt nog helemaal niet makkelijk. Ondertussen heropent de politie het onderzoek om alsnog de werkelijke moordenaar te vinden, en stuit hierbij op een hoop tegenstrijdige verklaringen.

Detectives: Innocent, zaterdag 21 augustus om 22.25 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Als eerste op de hoogte van nieuwe detectives?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en mis niets!

Aanmelden