Deze detectives zie je in februari

We hebben in de maand februari weer spannende detectives klaar staan! Wij zetten ze voor jou op een rijtje. 

Still van The Nest
Still van Face to Face

Nieuw

Detectives: The Nest 

Het leven lijkt Dan en Emily toe te lachen: ze zijn dol op elkaar, wonen in een enorme villa in een fraaie buitenwijk van Glasgow en hebben financieel niets te klagen. Maar een onvervulde kinderwens speelt een grote rol in hun leven. Kaya is een tiener die van plan is om te ontsnappen aan haar uitzichtloze bestaan. Een ongelukkig voorval lijkt voor iedereen grote gevolgen te krijgen.

Detectives: The Nest, vrijdag 5 februari om 23:15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives: Face to face 

Rechercheur Bjørn brengt een routinebezoekje aan de patholoog, die zojuist het onderzoek naar de vondst van een dode, jonge vrouw heeft afgerond. Hij is ervan overtuigd dat ze zelfmoord heeft gepleegd. Bjørn vertrouwt het zaakje niet en wil zelf ook het stoffelijk overschot bekijken, maar dan krijgt hij een gruwelijke klap te verwerken.

Detectives: Face tot face, zaterdag 13 februari om 22.10 uur op NPO 2.

Detectives: Hidden (serie 2) 

In Noord-Wales wordt het lichaam gevonden van oud-docent Geraint Ellis, een oudere man die op brute wijze lijkt te zijn vermoord. Inspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan, die beiden een heftige tijd doormaken, gaan op onderzoek uit. De drie jongeren Mia, Lee en Connor lijken ondertussen een duister geheim te verbergen.

Detectives: Hidden, zaterdag 27 februari om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives: Beau Séjour
Detectives: Silent Witness 21

Deze detectives gaan verder in februari

Detectives: Silent Witness (serie 21) – Family

Het is kerstochtend en Nikki wacht op een telefoontje van Matt die terug is in Amerika. In plaats daarvan krijgt ze een telefonische melding waarin het team wordt opgeroepen. Als de waarheid achter de familie McMorris aan het licht komt, brengt de beëindiging van een schokkende familietragedie op eerste kerstdag het team samen.

Detectives: Silent Witness, zaterdag 6 februari om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives: For life (7/8)

Noorwegen herstelt van een pandemie. Nadat er een griepvaccin wordt gestolen, gaan Victoria Woll en haar team op onderzoek uit. Wanneer Johannes in een levensgevaarlijke situatie terechtkomt, moet Victoria een list verzinnen om de vaccindieven te slim af te zijn. Jaren later probeert ze nog altijd aan te tonen dat niet zij maar haar voormalige chef Devold achter de tralies moet.

Detectives: For Life, zaterdag 13 februari om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Detectives: Beau Séjour: aflevering 5/10
 

Kato is ervan overtuigd dat hoteleigenares Melanie meer weet dan ze loslaat. Om te voorkomen dat Kato het politie-onderzoek in de weg zit, doet hoofdcommissaris Vinken haar een belofte. Schneider en Plettinckx van de federale politie proberen te achterhalen wie de mysterieuze motorrijder op de verkeersbeelden is. Sofia en Leon trekken steeds meer naar elkaar toe.

Detectives: Beau Séjour, zondag 14 februari om 22.30 uur op NPO 3.

Detectives: Beau Séjour: aflevering 6/10: De bruiloft

Kato doet een belangrijke ontdekking over de identiteit van de mysterieuze motorrijder. Ze besluit uit te zoeken welke rol hij heeft gespeeld bij haar dood, en wat zijn connectie is met de vijf mensen die haar kunnen zien. Ondertussen lijkt Ines bij niet al te frisse zaakjes betrokken te zijn, en probeert Luc zijn oude gezin terug te krijgen.

Detectives: Beau Séjour, zondag 21 februari om 22.30 uur op NPO 3.

Detectives: Beau Séjour: aflevering 7/10: De film

Wanneer Kato ontdekt hoe de vork in de steel zit rondom de dood van de Nederlandse drugsdealer Vanderkerk, komt haar speurtocht naar haar moordenaar in een ander licht te staan. Ze besluit Charlie te vertellen wat ze te weten is gekomen over Melanie, de hoteleigenares. Ondertussen hangt hoofdinspecteur Vinken een schorsing boven het hoofd en verschijnt er een opmerkelijk filmpje op internet.

Detectives: Beau Séjour, zondag 28 februari om 22.30 uur op NPO 3.

Dit kun je nog meer zien in februari!

Wij zetten het allemaal voor jou op een rijtje. 

ik ben benieuwd