We hebben in de maand juni weer spannende detectives klaarstaan! Wij zetten ze speciaal voor jou op een rijtje.

Detectives
Huss
Detectives
The Bay

Nieuw

The Bay serie 2 – aflevering 1/6

Na de gebeurtenissen van een jaar eerder mag politieagent Lisa Armstrong niet meer werken als verbindingsofficier. Daar komt echter verandering in als er een schokkende moord gepleegd wordt op een liefdevolle vader. Lisa wordt op de zaak gezet en komt onder Med te werken, wat voor de nodige spanningen zorgt. Terwijl het team naar aanknopingspunten zoekt, wordt Lisa in de gaten gehouden door een mysterieuze figuur.

Detectives: The Bay, vrijdag 4 juni om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Huss – aflevering 1/5: De stagiaires

Katarina Huss begint als stagiaire bij de politie in Göteburg. Ze krijgt een sceptisch onthaal omdat haar moeder Irene adjunct-hoofdcommissaris van politie is. Wanneer een jonge getuige verdwijnt, verzoenen Katarina en haar collega's zich om de jongen te zoeken. Hij moet worden gevonden voordat hem nog meer leed wordt aangedaan.

Detectives: Huss, zaterdag 5 juni 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Vera (serie 9) – aflevering 3/4: Cold River

Zakenvrouw Lisa Varsey geeft een luxe bedrijfsfeest op een boot, maar dan wordt haar zus Dani dood gevonden in het water. De Varseys zijn een hechte familie met een goedlopend bedrijf, maar als Vera en haar team zich in de raadselen rond Dani's dood verdiepen, blijken er toch verschillende zaken te spelen die het daglicht niet kunnen verdragen, en zijn er ineens meerdere verdachten in deze moordzaak.

Detectives: Vera, zaterdag 5 juni om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Line of Duty (serie 6) – aflevering 1/7

Steve Arnott hoort van een teamlid van rechercheur Jo Davidson dat ze vermoedt dat er iets schimmigs aan de gang is bij een lopend onderzoek. Het gaat om de geruchtmakende moord op een journaliste, dus de gemoederen lopen hoog op. Als er dan ook nog een uiterst bijzondere verdachte wordt opgepakt, is wel duidelijk dat er iets geks aan de hand is. Kate bevindt zich intussen in een lastige positie.

Detectives: Line of Duty, zondag 6 juni om 20.30 bij KRO-NCRV op NPO 2

Detectives
HIP
Detectives
Beau Séjour

Detective HIP: dubbelaflevering 1+2/8

De politie van Lille onderzoekt de moord op Antoine Levasseur, die in zijn woning om het leven is gebracht. Rechercheur Adam Karadec heeft zo zijn vermoedens, maar kan die niet onderbouwen met bewijs. Morgane Alvaro is als schoonmaakster werkzaam in het politiebureau en raakt onbedoeld betrokken bij het onderzoek.

Detectives: Detective HIP, vrijdag 11 juni om 22.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Beau Séjour (serie 2) - aflevering 1/10: De storm

Oud-marinecommandant Maurice ziet zijn eigen lijk hangen aan de mast van de zeilboot Beau Séjour. Dan wordt hij drijfnat wakker op het strand, maar niemand kan hem zien. Hij hoort dat hij zelfmoord heeft gepleegd en begrijpt niet waarom hij dan nog rondloopt. Er zijn mensen die hem nog wel kunnen zien, maar dat maakt het alleen maar mysterieuzer. Maurice gaat op jacht naar de waarheid.

Detectives: Beau Séjour, maandag 14 juni om 22.25 uur met audiodescriptie bij KRO-NCRV op NPO 3.

Vera (serie 10) – aflevering 1/4: Blood will tell

Als een louche zakenman vermoord wordt aangetroffen in zijn eigen huis, blijkt al snel dat er meerdere mensen waren die hem dood wensten. Zowel privé als beroepsmatig speelden er allerlei problemen, dus de lijst met verdachten wordt steeds langer. Het is aan hoofdinspecteur Vera Stanhope en haar team om uit te zoeken wie het niet langer aankon en het heft in eigen handen heeft genomen.

Detectives: Vera, zaterdag 19 juni om 22.10 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Wil je geen aflevering missen van de detectives?

Kijk alle afleveringen van de detectives terug op NPO Start en NPO Plus.

Kijk nu