Deze detectives zie je in maart

We hebben in de maand maart weer spannende detectives klaarstaan! Wij zetten ze speciaal voor jou op een rijtje.

 

Detectives Beck
Detectives Des

Nieuw

Detectives: Beck (serie 8)

Wanneer op een verlaten plek het levenloze lichaam van de 17-jarige Sandor Mokhtar wordt gevonden, komt Becks team in actie. Het politie-onderzoek leidt hen naar een narcotica-netwerk. Om een al maanden lopende undercoveroperatie naar datzelfde netwerk niet te verstoren, dienen Beck en zijn mensen uiterst behoedzaam te werk te gaan. Dat leidt tot de nodige spanningen.

Detectives: Beck, zaterdag 6 maart om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Detectives: Des

Op 9 februari 1983 wordt in de Londense wijk Hornsey een gruwelijke vondst gedaan; de afvoer van een appartementencomplex blijkt verstopt te zijn door menselijke resten. Al snel heeft de politie een verdachte op het oog, die tot hun verbazing meer dan bereid is om zijn verhaal te doen.

Detectives: Des, zaterdag 27 maart om 22.20 uur op NPO 2.

Detectives the nest
Detectives Hidden

Deze detectives gaan verder in maart

Detectives: The Nest – aflevering 5/5

Kaya voelt zich steeds eenzamer, en haar afhankelijkheid van Siobhan neemt toe. Of ze zich kunnen losmaken van hun gedeelde verleden is maar de vraag. Emily en Dan voelen zich afgewezen door Kaya, maar reageren totaal verschillend op de ontstane situatie. Ondertussen heeft journaliste Eleanor haar pijlen gericht op Dan en zijn financiële imperium. Kaya vraagt zich af of ze wel geschikt is als moeder.

Detectives: The Nest, vrijdag 5 maart om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives: Hidden (serie 2) – aflevering 2/3

Als er een dienst gehouden wordt voor Geraint Ellis, wordt die bijgewoond door zowel Cadi en Owen als Connor en Mia. Terwijl het politieonderzoek maar langzaam vordert, wordt Connor verteerd door schuldgevoelens. Mia heeft echter een plan en probeert hem gerust te stellen. Ondertussen komt Cadi's relatie met haar zus steeds meer onder druk te staan, en zijn er ook bij Owen toenemende spanningen thuis.

Detectives: Hidden, zaterdag 6 maart om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives: Beau Séjour: aflevering 8/10: De Maaslandmoorden

Kato is nog altijd op zoek naar haar moordenaar, en de zoektocht lijkt haar steeds verder van de waarheid te brengen. Na het nieuws over Sofia en het plaatselijke motorcrosstalent is het hele dorp in rep en roer. De politie tast in het duister over wat er met hen gebeurd is.  Kato begint meer en meer te vermoeden dat de 'zieners' allemaal iets voor haar achterhouden.

Detectives: Beau Séjour, zondag 7 maart om 22.30 uur op NPO 3.

Detectives: Beau Séjour: aflevering 9/10: De bekentenis

Na de vondst van de levenloze lichamen van Sofia en Leon moet Charlie zich verantwoorden bij de politie. Hoewel er steeds meer puzzelstukjes op hun plek lijken te vallen, betwijfelt Kato of Charlies verklaringen wel kloppen. Ook commissaris Schneider van de federale politie begint zich af te vragen of de politie niet op het verkeerde spoor gezet wordt.

Detectives: Beau Séjour, zondag 14 maart om 22.30 uur op NPO 3.

Detectives: Hidden (serie 2) – aflevering 3/3

Als Mia bevriend blijkt te zijn geweest met de eerder overleden Gwilym Scott, gaan bij Cadi alle alarmbellen af. Dan, wanneer het lichaam van Sion Wells gevonden wordt, komt het onderzoek in een stroomversnelling terecht. Ondertussen gaan Mia, Lee en Connor alle drie op hun eigen manier om met de verschrikkelijke gebeurtenis van een dag eerder, die met name Connor tot wanhoop drijft.

Detectives: Hidden, zaterdag 20 maart om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Detectives: Beau Séjour: aflevering 10/10: De nacht

De overeenkomst tussen de moord op Kato en een eerdere moordzaak lijkt een belangrijke aanwijzing te vormen. Terwijl de bekentenis van Charlie voor de nodige twijfels over de toedracht zorgt, blijft Schneider zoeken naar bevredigende antwoorden. Ze doet een cruciale ontdekking wanneer ze een snackbareigenaar vragen stelt.

Detectives: Beau Séjour, zondag 21 maart om 22.30 uur op NPO 3.

Dit kun je nog meer zien in maart!

Wij zetten het allemaal voor jou op een rijtje. 

Ik ben benieuwd