We hebben in de maand mei weer spannende detectives klaarstaan! Wij zetten ze speciaal voor jou op een rijtje.

The Investigation - dubbelafl. 1_2: Dag 1_01
Top dog

Nieuw

Top Dog - dubbelaflevering 1/4

Emily is een ambitieuze advocaat, maar ze heeft zowel op haar werk als privé de nodige problemen.Teddy heeft tien jaar in de gevangenis gezeten en komt nu weer vrij. Hij wil niet terug naar zijn oude leven, maar het wordt moeilijk om iets nieuws te beginnen. Dan krijgen ze allebei een bijzondere opdracht van hun baas en blijken ze al snel in elkaars vaarwater te belanden.

Detectives: Top Dog, zaterdag 8 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

The Investigation - dubbelaflevering 1+2/6: Dag 1

Wanneer een zelfgebouwde duikboot wordt vermist, met aan boord de maker en een Zweedse journaliste, start Jens Møller van de Kopenhaagse politie een onderzoek. De journaliste blijkt aan boord te zijn gegaan voor een interview met de bouwer van de duikboot. Openbaar aanklager Jakob Buch-Jepsen moet ondertussen met lede ogen toezien hoe een moordverdachte op vrije voeten komt.

Detectives: The Investigation, zaterdag 15 mei om 22.20 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Maigret (serie 2) – Maigret in Montmatre

De danseres Arlette beweert dat ze een gesprek over een geplande moord heeft afgeluisterd. Maar hoofdcommissaris Maigret gelooft Arlette niet. De volgende ochtend wordt Arlette gewurgd in haar woning gevonden. Niet lang daarna wordt het lijk van een gewurgde gravin gevonden.

Detectives: Maigret, zondagnacht 23 mei om 00.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 (hh).

DNA aflevering 4_02
silentwitness_s22_02_015

Deze detectives gaan verder in mei

DNA – dubbelaflevering 4/4

Neel gaat naar Lolland met het plan om Melanie te ondervragen, die samen met Victoria betrokken blijkt te zijn geweest bij de babyhandel. Daar aangekomen treft ze Melanies pleegvader en neemt haar dag een onverwachte wending. Rolf komt eindelijk de ontvoerde Minna op het spoor, en Julita probeert te ontsnappen uit het klooster.

Detectives: DNA, zaterdag 1 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Silent Witness (serie 22) – aflevering 4/5: Deathmaker

Een schokkende moord op een basisschooljuf doet Jack terugdenken aan zijn eigen verleden. De man van het slachtoffer lijkt er meer van te weten, en als hij plotseling verdwijnt, staat het team voor een raadsel. De sporen wijzen al snel op een connectie met Ierland en de IRA. Orla, een oude vriendin van Jack, heeft onderzoek gedaan naar een geheim genootschap.

Detectives: Silent Witness, zaterdag 1 mei om 22.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Silent Witness (serie 22) – aflevering 5/5: Betrayal

Nikki wordt ervan beschuldigd een cruciale fout te hebben gemaakt in de zaak van een overleden politieman, maar ze weigert dat te accepteren. Thomas besluit die sectie over te doen, om uitsluitsel te krijgen. Intussen onderzoekt het team de zaak van een jonge Indiase wetenschapper, die dood wordt aangetroffen in een kanaal. Hij werkte aan een nieuwe soort pijnstillers en heeft op meerdere plekken mysterieuze prikwonden.

Detectives: Silent Witness, zaterdag 8 mei om 22.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Meer Detectives?

Als eerste op de hoogte blijven van nieuwe detectives? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Aanmelden