Deze Detectives zie je zaterdagavond 18 september!

Plan aanstaande zaterdagavond vrij, want je kunt de hele avond genieten van verschillende detectives. 

The Sommerdahl Murders (serie 2, dubbelaflevering 2/4)

Dan Sommerdahl en Marianne hebben besloten uit elkaar te gaan, wat ongemakkelijke situaties op het werk zou kunnen opleveren. Ondertussen dient zich een nieuwe zaak aan voor Dan en zijn team, wanneer een docente dood wordt aangetroffen aan de vooravond van een toneelopvoering. Een collega van Sommerdahl krijgt een onaangenaam bericht.

Zaterdag 18 september om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Endeavour Morse (serie 7, aflevering 3/3)

Als er opnieuw een dode wordt gevonden op het jaagpad, ditmaal een studente, rijst de vraag of de politie wel de juiste heeft opgepakt. Morse en Thursday lijken het maar niet eens te kunnen worden, wat voor toenemende spanningen tussen hen zorgt. Ondertussen onderzoekt Morse een reeks bizarre ongelukken, waarbij het er steeds meer op begint te lijken dat die met elkaar in verband staan.

Zaterdag 18 september om 22.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Millennium deel 2

In deze aflevering draait het om een drievoudige moord. Twee journalisten die voor Blomkvist's blad Millennium schreven en de voogd van Salander vinden de dood. Op het moordwapen worden Salanders vingerafdrukken aangetroffen, maar de jonge vrouw is onvindbaar. Blomkvist gelooft heilig in haar onschuld.

Zaterdag 18 september om 23.55 uur op NPO 3 (hh).