Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: Silent Witness (S24) - aflevering 3

Een zweminstructrice wordt vermoord gevonden bij haar thuis. Haar ex, die bij de politie heeft gewerkt, is een van de twee verdachten. De nieuwe patholoog, Adam, zorgt met zijn gretigheid voor wrijving in het team. Bij het onderzoek komt een tragisch verhaal naar boven over de behoefte aan liefde en familie, waardoor Jack te maken krijgt met geheimen uit zijn eigen verborgen verleden.

Crime: Silent Witness, vrijdag 12 augustus om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

KRO-NCRV Crime: Beck (S9) – aflevering 3

Een veertienjarige jongen is door de politie doodgeschoten. Talloze demonstraties tegen politiegeweld zijn het gevolg. Wanneer er in een bus een schietpartij plaatsvindt, lijkt het erop dat er een verband is met de demonstraties. Martin en Alex staan voor de lastige taak om te achterhalen hoe de vork in de steel zit.

Crime: Beck, zaterdag 13 augustus om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Grantchester (S6) - aflevering 7

Leonard zit in de gevangenis vanwege zijn homoseksualiteit en Daniel heeft het daar moeilijk mee. Leonard krijgt te maken met omkoping en geweld. Wanneer er iemand om het leven komt, vraagt hij Will en Geordie om uit te zoeken wat er is gebeurd. Ondertussen heeft Geordie een jubileum en moet hij zijn verleden onder ogen zien.

Crime: Grantchester, zaterdag 13 augustus om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Vera (S11) - aflevering 1

Op de trappen van een monument wordt een man doodgeslagen aangetroffen. Deze Jim Tullman blijkt getuige te zijn in een rechtszaak. Dat is al verdacht genoeg, maar Vera en haar team komen er al snel achter dat er nog veel meer speelde.

Crime: Vera, zaterdag 13 augustus om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.