Dit zie je 13, 14 en 15 mei bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: Hollington Drive - aflevering 4/4

Iedereen wacht bezorgd af hoe het met David gaat. Theresa probeert rustig te blijven, maar ze ontdekt steeds meer duistere geheimen over de mensen die haar het dierbaarste zijn. Als uiteindelijk de bom barst en bekend wordt hoe Alex aan zijn einde is gekomen, moet Theresa kiezen of ze haar familie beschermt of toch de waarheid aan het licht laat komen.

Crime: Hollington Drive, vrijdag 13 mei om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Wisting serie 2 – aflevering 3/4

Er wordt een onderzoek gestart naar de moord op een meisje. Haar hoofd werd in het openbaar op een paal tentoongesteld. In eerste instantie lijkt er geen melding te zijn van een vermissing, tot ze uitkomen bij een opvangcentrum voor asielzoekers. De moordenaar lijkt iets tegen immigranten te hebben.

Crime: Wisting, zaterdag 14 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Unforgotten (serie 4) aflevering 1 en 2/6

Wanneer een lijk wordt gevonden bij een sloperij, komen Cassy en Sunny weer in actie om de zaak te onderzoeken. Terwijl nog onduidelijk is wat de doodsoorzaak is, doet een collega van Sunny een belangrijke vondst waarmee de identiteit van het slachtoffer kan worden achterhaald. Ondertussen krijgt Cassy met tegenslag op het werk te maken.

Crime: Unforgotten, zaterdag 14 mei om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: The Investigation – De jacht, aflevering 3

Wanneer een fietser een lugubere vondst doet, komt het forensisch onderzoeksteam in actie om uit te zoeken of de Zweedse journaliste Kim Wall dood is, en of er sprake is van een misdrijf. De zaak gaat hoofdrechercheur Jens Møller niet in de koude kleren zitten. Om uit te zoeken wat de vaarroute van de duikboot is geweest, krijgt Møller hulp uit onverwachte hoek.

Crime: The Investigation, zondag 15 mei om 23.35 bij KRO-NCRV op NPO 2.