Dit zie je 2 en 3 juli bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: Grantchester (S6) – aflevering 1 t/m 5

Will is hard aan vakantie toe, dus het hele gezelschap vertrekt voor een ontspannend weekje naar vakantiepark Merries. Achter alle hysterische vrolijkheid is niet alles wat het lijkt, en als er een dode valt, raken Geordie en Will er toch weer bij betrokken. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie met Daniel geheim moet houden, maar dan gebeurt er iets wat alles nog ingewikkelder maakt.

Crime: Grantchester, zaterdag 2 juli om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: The Sommerdahl Murders (S3) – dubbelaflevering 5 & 6

Dan vervangt Flemming door zijn nieuwe schoonzoon, Benjamin, een jonge agent. Hij kan meteen laten zien wat hij waard is, want ze onderzoeken de moord op een non in een klooster. De zus van het slachtoffer was het er niet mee eens dat ze het klooster in ging. Zo raakte ze in wezen haar dierbare zus kwijt.

Crime: The Sommerdahl Murderszaterdag 2 juli om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

KRO-NCRV Crime: McDonald & Dodds (S2) – aflevering 2 

Vijf vriendinnen uit Glasgow vieren een verjaardagsweekend in Bath en eindigen op een feest met een groep jonge rugbyspelers. Als een van de spelers de volgende ochtend dood wordt aangetroffen, komen McDonald en Dodds de zaak onderzoeken. De vijf dames zijn hun belangrijkste getuigen, maar al snel worden zij ook de hoofdverdachten.

Crime: McDonald & Doddszaterdag 2 juli om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: Deadwater Fell (S1) -  aflevering 4

Op een benefietbijeenkomst voor de herdenkingstuin komt het tot een confrontatie met Tom. Als uitkomt dat Steve met de getuigenverklaringen heeft gesjoemeld, is de ontzetting groot. De relatie tussen Steve en Jess staat op knappen, en dat heeft grote invloed op het gezin. Tom vertelt Jess het schrijnende verhaal van zijn jeugd, en Carol verkeert in grote gewetensnood.

Crime: Deadwater Fell, zondag 3 juli om 22.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.