Dit zie je 20, 21 en 22 mei bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: No Return, aflevering 1/4

Kathy en Martin genieten met hun kinderen Noah en Jessica van een vakantie in een Turks resort. De zestienjarige Noah maakt al snel kennis met een meisje dat hem uitnodigt voor een strandfeest. Wanneer kort na het feest de politie het hotel binnenvalt en Noah arresteert, is dat het einde van de idyllische vakantie en het begin van een nachtmerrie.

No Return, vrijdag 20 mei om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Wisting serie 2 – aflevering 4/4

Nadat blijkt dat achter de moorden een internationaal smokkelnetwerk zit, komt het team nog iemand op het spoor die werd ontvoerd en gedwongen om als drugskoerier te werken. Het is zaak om deze Afghaanse jongen zo snel mogelijk te vinden. Ondertussen komt Line een pijnlijk geheim op het spoor, wat de relatie tussen haar en haar vader onder druk zet.

Wisting, zaterdag 21 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3

KRO-NCRV Crime: Unforgotten (serie 4) aflevering 3 en 4/6

Inmiddels zijn er vier verdachten in beeld die kunnen worden gelinkt aan de moord op Matt Walsh. Wanneer Cassie en Sunny ze verhoren, beweren ze het slachtoffer niet te kennen. Toch zijn nog lang niet alle vragen beantwoord, en Cassie en Sunny zullen dieper moeten graven om achter de waarheid te komen. Ondertussen lijkt Cassies vader zich verzoend te hebben met zijn lot.

Unforgotten, zaterdag 21 mei om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: The Investigation - 1280 meter, aflevering 4

Bij de zoektocht naar journaliste Kim Wall besluit Jens Møller om speciale honden in te zetten die lijken op meer dan 20 meter diepte kunnen ruiken. Hoewel de dieren duidelijk aanslaan, wordt op de betreffende locaties niets gevonden. De kans dat Møller en zijn team de zaak kunnen oplossen, wordt steeds kleiner. Dan meldt zich een oceanograaf met cruciale informatie.

The Investigation, zondag 22 mei om 23.35 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Welke serie ga jij kijken?
  1. No Return 25% (1 vote)
  2. Wisting 50% (2 votes)
  3. Unforgotten 25% (1 vote)
  4. The Investigation 0% (0 votes)
  5. Ik ga alles kijken 0% (0 votes)