Dit zie je 21,22,23 januari bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende detectives te zien! Lees hier welke detectives er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime. 

Close To Me – aflevering 3/6 

Jo wordt nog steeds geplaagd door geheugenverlies, maar wanneer ze zich iets meent te herinneren, maant Rob haar om dat te melden bij de politie. Toch bekruipt haar steeds meer het gevoel dat er dingen voor haar worden verzwegen. Een bezoek aan haar vader hakt er flink in. Jo's dochter komt met belangrijk nieuws, waarna een ontmoeting zorgt voor nog meer vragen. 

Deze aflevering is vrijdag 21 januari te bekijken om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. 

Angela Black – aflevering 4/6 

Angela is opgenomen en moet erg wennen aan hoe haar leven er nu uitziet. Tijdens de therapiesessies komen allerlei herinneringen naar boven aan de manier waarop Olivier haar jaren het leven zuur heeft gemaakt. Ze doet haar best om mee te werken aan de behandeling omdat ze haar kinderen terug wil zien, maar ze kan Ed en zijn verhaal toch niet helemaal loslaten. 

Deze aflevering is zaterdag 22 januari te bekijken, om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.  

Midsomer Murders (serie 22) aflevering 5: For Death Prepare 

De repetities voor een concert ter ere van het eeuwfeest zijn in volle gang. Het amateur-operagezelschap kampt met de nodige obstakels, maar niemand had rekening gehouden met een lijk in het theater. Barnaby gaat op onderzoek uit, waarbij een belangrijke vraag is wie ten koste van alles in het middelpunt van de belangstelling wil staan. 

Deze aflevering is zaterdag 22 januari te bekijken, om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.  

Pørni – aflevering 4/6: Walk of shame en no glory 

Pørni heeft een ontmoeting met de ex-vriendin van Bjørnar, en het Nordberg-koor is druk bezig met de repetities voor het voorjaarsconcert. Torill weet een gevoelige snaar te raken, maar daar wordt niet iedereen even blij van. Een zoekgeraakte portemonnee zorgt voor een onverwachte woordenwisseling tussen Pørni en Sigrid. 

Deze aflevering is zondag 23 januari te bekijken, om 23.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.