Dit zie je 25 en 26 juni bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: The Sommerdahl Murders (S3) - dubbelaflevering 3 & 4

Een projectontwikkelaar wordt dood aangetroffen in een boot en alles wijst erop dat deze moord iets te maken heeft met de bouw van een nieuwe jachthaven. Lokale ondernemers en milieu-activisten zijn er fel op tegen, maar de vraag is wie er ook echt voor zou moorden. Als een prominent figuur uit de stad onder verdachte omstandigheden wordt opgepakt, loopt de spanning op.

Crime: The Sommerdahl Murders, zaterdag 25 juni om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: McDonald & Dodds (S2) – aflevering 1

Vijf oude vrienden stappen in een heteluchtballon, maar er stappen er maar vier levend weer uit. McDonald en Dodds moeten met hulp van een luchtvaartexpert uitzoeken of dit een vreselijk ongeluk was of dat er meer achter zit. Al snel raken ze verstrikt in een web van leugens, hebzucht en een geheim dat veertig jaar lang verborgen is gebleven.

Crime: McDonald & Dods, zaterdag 25 juni om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: Deadwater Fell (S1) -  aflevering 3

Op het politiebureau wordt Tom ondervraagd over wat er zich die fatale nacht heeft afgespeeld, maar die geeft geen opheldering van zaken. De relatie tussen Steve en Jess wankelt na haar bekentenis. Toms ware aard komt naar boven als hij zowel zijn moeder als zijn advocate onder druk zet. Dylan gaat na zijn valse verklaring gebukt onder schuldgevoelens en Steve krijgt een therapeut toegewezen.

Crime: Deadwater Fell, zondag 26 juni om 23.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.