Dit zie je 25 en 26 november bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaarstaan bij KRO-NCRV Crime.

Our House (S1) - aflevering 1

Fi Lawson komt thuis en ziet dat haar spullen weggehaald zijn en dat er nieuwe mensen wonen. Dit moet een vergissing zijn. De paniek slaat toe, want ze kan haar man, met wie ze in scheiding ligt, niet bereiken en ze weet niet waar haar twee kinderen zijn.

Crime: Our House, vrijdag 25 november om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

Dalgliesh (S1) - aflevering 3

In een kerk in Londen worden de lichamen aangetroffen van een dakloze man en een onlangs afgetreden parlementslid, sir Paul Berowne. Bij beide mannen is de keel op brute wijze doorgesneden. Dalgliesh stort zich op de zaak, samen met zijn nieuwe brigadier, Kate Miskin, en de onbehouwen Masterson. De aristocratische familie Berowne blijkt al snel een duistere kant te hebben.

Crime: Dalgliesh, zaterdag 26 november om 22.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

Helsinki Syndrome (S1) - dubbelaflevering 1 & 2

Elias Karo gijzelt vier journalisten op de redactie van hun krant. Hij heeft dozen vol documenten bij zich en eist dat zij schrijven over wat hem en z'n familie in de jaren 90 is aangedaan door de bank en de staat. Het is tijd om de waarheid te achterhalen en de schuldigen te vinden. Ondertussen omsingelt de politie het pand en start recherche-psycholoog Jarmo Kiiski de onderhandelingen met Elias.

Crime: Helsinki Syndrome, zaterdag 26 november om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.