Dit zie je 27 en 28 mei bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: No Return, aflevering 2/4

Kathy en Martin bezoeken Noah in de gevangenis. De realiteit komt hard binnen. Het contrast met het zonovergoten resort kon niet groter zijn. Tot overmaat van ramp heeft hun advocaat slecht nieuws: Noah zit misschien nog wel maanden vast. Terwijl Megan een knappe hotelmedewerker ontmoet, besluit Martin het heft in eigen hand te nemen. En Kathy kiest zonder zijn medeweten voor een riskante route.

No Return, vrijdag 27 mei om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Sophie Cross - Nouveau Départ deel 1 en 2

Als Sophies zoontje Arthur op een dag spoorloos verdwijnt, is ze wanhopig. Uiteindelijk besluit ze haar carrière als advocaat op te geven en bij de politie te gaan, net als haar man Thomas. Bij haar eerste zaak wordt na een aanrijding een lijk aangetroffen in de achterbak van de auto van een bekende dealer. Sophie probeert haar plek in het team te verdienen en duikt in de zaak.

Sophie Cross, zaterdag 28 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Unforgotten (serie 4) aflevering 5 en 6/6

Terwijl Cassie en Sunny twee van de vier verdachten nader ondervragen over een 30 jaar oude moord, doet Karen een belangrijke ontdekking over Dean Barton. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wat er al die jaren geleden is gebeurd. In het lab wordt er door slim speurwerk van Leanne een nieuw aanknopingspunt ontdekt.

Unforgotten, zaterdag 28 mei om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.