Dit zie je 28,29,30 januari bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime. 

Crime: Close To Me – aflevering 4/6 

Jo begint te vermoeden dat ze een affaire heeft gehad, en probeert uit te zoeken met wie. Ondertussen wordt ze meer en meer geplaagd door hallucinaties. Wanneer ze haar vader opzoekt, vertelt hij haar over vroeger, en begint ze opnieuw te twijfelen aan de toedracht van haar val. Ondertussen is Robs op zoek naar een oplossing voor zijn bedrijf dat in zwaar weer verkeert. 

Deze aflevering is vrijdag 28 januari te bekijken om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. 

Angela Black – aflevering 5/6 

Nu Angela weer min of meer op eigen benen staat, kan ze de strijd aangaan. Ze wil haar kinderen terug, bewijzen wat Olivier haar heeft aangedaan en de oude Angela weer terugvinden. Met wat slim speurwerk ontdekt ze dat 'Ed' eigenlijk Theo heet, en wat zijn rol precies is. Al snel weet ze de puzzelstukjes op hun plek te leggen, maar daarmee is ze nog niet buiten gevaar. 

Deze aflevering is zaterdag 29 januari te bekijken, om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.  

Midsomer Murders (serie 22) aflevering 6: The Witches of Angel’s Rise 

 Aan de vooravond van een populaire paranormaalbeurs wordt een meisje dood aangetroffen te midden van occulte symbolen. Terwijl sommigen menen dat haar dood een bovennatuurlijke oorzaak heeft, is de rationele Barnaby sceptisch. Om de moordenaar te vinden zal hij zijn weerstand moeten overwinnen en de wereld van de spiritualiteit moeten verkennen. 

Deze aflevering is zaterdag 29 januari te bekijken, om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.  

 

Pørni – aflevering 5/6: Moter of the year 

Er is een anonieme melding gedaan tegen Pørni bij de kinderbescherming, wat haar niet in de koude kleren gaat zitten. Leo begint zijn draai te vinden en geeft aan dat hij niet bij zijn grootouders wil gaan wonen. Sigrid zegt geld nodig te hebben voor een nieuwe telefoon, maar er blijkt meer aan de hand. Als ze erachter komt waar haar dochter werkelijk mee zit, lost Pørni dat op geheel eigen wijze op. 

Deze aflevering is zondag 30 januari te bekijken, om 23.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.