Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: Silent Witness (S24) - aflevering 2

Na een doorbraak in Jay's zaak heeft Nikki er moeite mee te aanvaarden dat Scott misschien toch niet verantwoordelijk is. Het team onderzoekt ook de dood van iemand die met de zaak te maken had. Die lijkt te zijn omgekomen bij een brand, maar Nikki komt erachter dat het slachtoffer al eerder vermoord was. Eerst lijkt er geen link te zijn met Jay's zaak, maar dan wordt er cruciaal bewijs gevonden.

Crime: Silent Witness, vrijdag 5 augustus om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

KRO-NCRV Crime: Grantchester (S6) - aflevering 6

Will doet zijn uiterste best om iets te regelen voor Leonard, maar durft tegelijk niet goed bij hem langs te gaan. Leonards vervanger arriveert, maar wordt niet erg hartelijk ontvangen. Als een studente dood wordt gevonden, duiken Geordie en Will in de wereld van ambitieuze jongeren die zich inzetten voor wereldvrede. Er blijken echter belangen mee te spelen die lang niet zo vredelievend zijn.

Crime: Grantchester, zaterdag 6 augustus om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Annika (S1) – dubbelaflevering 5 & 6

Een projectontwikkelaar wordt dood in het water gevonden na een feest op zijn boot. In eerste instantie kunnen Annika en haar team geen overduidelijk motief vinden waarom iemand hem dood zou willen, maar onder de oppervlakte blijkt een duister geheim te schuilen. Jake en Annika beginnen een relatie, maar misschien is dat voor Morgan geen goed idee.

Crime: Annika, zaterdag 6 augustus om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.