Dit zie je 6, 7 en 8 mei bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: Hollington Drive - aflevering 3/4

De politie verricht een arrestatie in de moordzaak die Alex Boyd het leven heeft gekost. Theresa komt steeds verder onder druk te staan, en dat heeft invloed op haar relatie met Fraser. In de aanloop naar de wake voor Alex maakt Jean Gareth bittere verwijten over de dood van hun zoon. Ben loopt rond met een geheim dat hij niet langer kan verbergen.

Crime: Hollington Drive, vrijdag 6 mei  om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Wisting serie 2 - aflevering 2/4

Na een nieuwe verdwijning zijn Wisting en Stiller bang dat de moordenaars op het punt staan het land uit te vluchten. De vraag is echter of het slachtoffer wel ontvoerd is. Een nieuwe aanwijzing leidt tot de aanhouding van een verdachte, met verrassende gevolgen. Ondertussen komt Line er tot haar grote schrik achter dat iemand haar gevoelige materiaal heeft gelekt naar de media.

Crime: Wisting, zaterdag 7 mei om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3

KRO-NCRV Crime: Baptiste serie 2 - dubbelaflevering 3/3

Nu Will eindelijk is opgedoken, hopen Emma en Julien dat hij hen kan helpen om Gomorrah op te sporen. Ook is nog altijd niet duidelijk wat er 14 maanden geleden precies gebeurd is in de Hongaarse bergen. Will blijkt een geheim met zich mee te dragen. Wanneer Julien een verbijsterende ontdekking doet, begint een race tegen de klok.

Crime: Baptiste, zaterdag 7 mei om 23.00  bij KRO-NCRV op NPO 2.

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: The Investigation – Feiten en aannames, aflevering 2

De duikboot is terecht, maar de vermiste Zweedse journaliste is nog altijd spoorloos. Ondertussen wordt hoofdrechercheur Jens Møller op de huid gezeten door de pers om met een verklaring te komen. Forensisch onderzoek moet uitwijzen of de bloedsporen in de geborgen duikboot van de journaliste zijn. De kans dat ze levend wordt gevonden, slinkt met de minuut.

Crime: The Investigation, zondag 8 mei om 23.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.