Dit zie je 8, 9 en 10 december bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaarstaan bij KRO-NCRV Crime.

Angela Black (S1) - aflevering 4

Angela is opgenomen en moet erg wennen aan hoe haar leven er nu uitziet. Tijdens de therapiesessies komen allerlei herinneringen naar boven aan de manier waarop Olivier haar jaren het leven zuur heeft gemaakt. Ze doet haar best om mee te werken aan de behandeling omdat ze haar kinderen terug wil zien, maar ze kan Ed en zijn verhaal toch niet helemaal loslaten.
Crime: Angela Black, donderdag 8 december om 23.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

Our House (S1) - aflevering 3

Fi is er kapot van dat ze het huis echt kwijt is. Ze zal Bram zelf moeten opsporen en ze komt uit bij een notaris, die hopelijk meer weet. In het verleden maken Wendy en Mike duidelijk dat Bram geen kant op kan. Hij moet wel meegaan in hun plan om het huis te verkopen. In het heden gaat Fi op pad met een groep vrienden, waaronder Merle. Ze hebben een openhartig gesprek.

Crime: Our House, vrijdag 9 december om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

Helsinki Syndrome (S1) - dubbelaflevering 5 & 6

De plannen van gijzelnemer Elias Karo verlopen niet zoals hij wil en de spanningen in en rondom het gebouw lopen verder op. Journaliste Hanna gaat op zoek naar een ontbrekende pagina in het dossier die de zaak een verrassende wending geeft. Ondertussen probeert de politie uit alle macht slachtoffers te voorkomen, maar hun optreden wordt plotseling verstoord.

Crime: Helsinki Syndrome, zaterdag 10 december om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

Karen Pirie (S1) - aflevering 2

Een van de verdachten in het heropende moordonderzoek wordt aangereden. Er wordt gekeken of de broers van Rosie er iets van weten. Langzaam wordt duidelijk wat de gevolgen van de moord zijn voor de drie verdachte studenten, toen en nu. Brigadier Karen Pirie gaat op eigen houtje langs bij Rosie's teruggevonden dochter Grace.

Crime: Karen Pirie, zaterdag 10 december om 22.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.