Een nieuw jaar, een nieuwe naam en natuurlijk nieuwe detectives. Vanaf 1 januari gaan De detectives verder onder de gezamenlijke naam ‘Crime’. Benieuwd welke spannende series we deze maand voor je hebben klaarstaan?

Angela black - Crime
Close To Me - Crime

Nieuw!

KRO-NCRV Crime: Angela Black

Angela Black lijkt een perfect leven te hebben, met twee lieve zoons en een charismatische echtgenoot. Wat de buitenwereld echter niet weet, is dat haar man Olivier ook gewelddadig en manipulatief is. Als ze op een dag wordt benaderd door een privédetective die is ingehuurd door Olivier, komt haar wereld op z'n kop te staan.

Crime: Angela Black, vanaf zaterdag 1 januari om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Pørni

Pørni werkt voor de Kinderbescherming, wat haar niet altijd populair maakt. Thuis speelt er ook het nodige. Ze probeert haar dochters niet te laten merken dat hun vader een ongeïnteresseerde lamzak is en heeft de zorg op zich genomen voor haar neefje na de dood van zijn moeder bij een auto-ongeluk. Ook haar vader vraagt de nodige aandacht.

Crime: Pørni, vanaf zondag 2 januari om 23.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Close To Me

Na een ongelukkige val heeft Jo last van geheugenverlies, waardoor ze het laatste jaar van haar leven kwijt is. Niet lang nadat ze ontwaakt uit een kunstmatig coma kan ze het ziekenhuis verlaten, maar eenmaal thuis terug naar huis, maar door flashbacks begint ze te twijfelen of haar val wel een ongeluk is. Wat haar nog meer zorgen baart, is dat haar man iets voor haar geheim lijkt te houden.

Crime: Close To Me, vanaf vrijdag 7 januari om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Midsomer Murders - Crime

Deze series gaan verder in januari

KRO-NCRV Crime: Midsomer Murders (serie 22) aflevering 4: The Scarecrow Murders

Barnaby gaat met zijn vrouw en dochter naar het jaarlijkse stropoppenfestival, maar dat pakt spannender uit dan hij had verwacht, want de eigenaresse van een vintagezaak wordt vermoord en verkleed als stropop in haar eigen etalage gevonden. Tijdens het onderzoek in dit ogenschijnlijk slaperige dorpje duiken steeds meer duistere geheimen op, dus motieven te over.

Crime: Midsomer Murders, zaterdag 15 januari om 21.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Midsomer Murders: For Death Prepare (aflv 5), zaterdag 22 januari om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. 
Midsomer Murders: The Witches of Angel’s Rise (aflv 6), zaterdag 29 januari om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.