Dit zie je bij KRO-NCRV Crime in juni

Deze spannende series hebben we in juni voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

McDonaldDodds crime
The Sommerdahl Murders crime

Nieuw!

KRO-NCRV Crime: Trigger Point (S1) - dubbelaflevering 1 t/m 3

Expo's Lana Washington en Joel Nutkins van de explosievenopruimingsdienst in Londen krijgen een melding over een mogelijke bommenfabriek in een flatgebouw. Ze dringen de woning binnen en daar treffen ze een geheel andere situatie aan dan ze verwacht hadden. Met gevaar voor eigen leven moeten ze een oplossing zoeken.

Crime: Trigger Point, zaterdag 4, 11 en 18 juni om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

KRO-NCRV Crime: The Sommerdahl Murders (S3) - dubbelaflevering 1 & 2

Wanneer in een gebouw bij de haven een dode man in een wetsuit wordt aangetroffen, is meteen duidelijk dat er van een natuurlijke doodsoorzaak geen sprake kan zijn. Dan en zijn team gaan op onderzoek uit, en ontdekken al snel een belangrijke aanwijzing, die echter lastig blijkt om te zetten in harde bewijzen. De dood van zijn moeder is Dan niet in de koude kleren gaan zitten.

Crime: The Sommerdahl Murders, zaterdag 18 en 25 juni om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

KRO-NCRV Crime: McDonald & Dodds (S2) – aflevering 1

Vijf oude vrienden stappen in een heteluchtballon, maar er stappen er maar vier levend weer uit. McDonald en Dodds moeten met hulp van een luchtvaartexpert uitzoeken of dit een vreselijk ongeluk was of dat er meer achter zit. Al snel raken ze verstrikt in een web van leugens, hebzucht en een geheim dat veertig jaar lang verborgen is gebleven.

Crime: McDonald & Dods, zaterdag 25 juni om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

The Sommerdahl Murders crime series
Trigger Point crime series

Deze series gaan door in juni!

KRO-NCRV Crime: Sophie Cross (S1) – dubbelaflevering 2 & 3

Na een ouderavond wordt docent Claude Lemaire op brute wijze vermoord. Het team wordt voor een uitdaging gesteld wanneer alle verdachten een alibi lijken te hebben. Ondertussen is Sophie in verplichte therapie voor de aanslag op haar leven. Ze wil hier echter van af, wat tot de nodige spanningen met haar man Thomas leidt.

Crime: Sophie Cross, zaterdag 4 en 11 juni om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

 

KRO-NCRV Crime: No Return (S1) – aflevering 3 & 4

Als de dag van Noahs hoorzitting aanbreekt, is alle hoop gevestigd op zijn nieuwe advocaat. Terwijl Megan besluit om voor zichzelf te kiezen, hebben Kathy en Martin een pijnlijk gesprek waarbij oude wonden worden opengehaald. In de gevangenis sluit Noah vriendschap met een andere jongen, maar dat blijft niet onopgemerkt en leidt tot een gevaarlijke situatie.

Crime: No Return, vrijdag 3 en 10 juni om 23.15 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Deadwater Fell Ep 3
Investigation crime

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: The Investigation (S1) – aflevering 6

Om de moord op Kim Wall te kunnen bewijzen, moet de doodsoorzaak onomstotelijk vaststaan. Hoewel de verdachte inmiddels drie verklaringen heeft afgelegd, kan hij bij gerede twijfel op vrije voeten komen. Rechercheur Maibritt Porse besluit opnieuw alle onderzoeksresultaten grondig door te nemen.

Crime: The Investigation, zondag 5 juni om 23.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Deadwater Fell (S1) – aflevering 1 t/m 3

Na een feestelijke dag in het Schotse dorpje Kirkdarroch gaan de inwoners tevreden naar bed. Maar die nacht breekt er een fatale brand uit in de woning van huisarts Tom en zijn gezin. De verslagenheid is groot, vooral bij hun naaste vrienden. Dan vindt de politie ook nog sporen die erop wijzen dat het hier niet om een ongeluk gaat.

Crime: Deadwater Fell, zondag 12, 19 en 26 juni om 23.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.