De maand september brengt veel nieuwe en oude bekende programma's met zich mee. Bekijk hier de highlights voor september! 

Koeriers 

De KRO-NCRV komedie Koeriers gaat over de vlugge Winston die zichzelf ziet als een echte zakenman, maar nog steeds werkt als koerier bij verliesmakende pizzeria Sadik Pizza Palace. 

Vanaf maandag 6 september is Koeriers wekelijks om 15.00 uur te zien op het YouTube kanaal van NPO 3 en op NPO3.nl

Flexe meiden 

Wat doe je als er een video van jou op social media verschijnt waar je niet heel blij mee bent? Vanaf woensdag 8 september is de zesdelige KRO-NCRV jeugdserie Flexe meiden te zien op het YouTube kanaal van NPO Zapp en op npozapp.nl. Een webserie die draait om de vier meiden: Cindy (Florien Ferdinandus), Vera (Claudia Kanne), Avalon (Chardonnay Rillen) en Nova (Fay Kimmijser) die deel uitmaken van een hiphop dansgroep en te maken krijgen met online pesterijen. 

Flexe meiden, vanaf woensdag 8 september, iedere week te zien om 15.00 uur op het NPO Zapp YouTube kanaal en npozapp.nl

Keuringsdienst van waarde

Lang was alle roomboter boterzacht. Maar nu is er iets bijzonders aan de hand. In het zuivelschap barst het van de roomboters die ook buiten de koelkast zo hard als een baksteen blijven. Bikkelharde boters waarmee het beleggen van de boterham niet bepaald gesmeerd gaat. Hoe dat kan, wil de Keuringsdienst weten.

Keuringsdienst van waarde, donderdag 9 september om 20.25 uur op NPO

Spoorloos

Spoorloos richt zich op verwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet. Derk Bolt speurt regelmatig heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen gaat met onze zoekers op pad om hen bij te staan tijdens de emotionele hereniging. 

Spoorloos, maandag 20 september om 21.15 uur op NPO 1.