Doe mee met de Grote Keuringsdienst Van Waarde Test!

De Grote Keuringsdienst Van Waarde Test komt met een speciale editie. Donderdag 17 december gaat Daan Nieber op zoek naar de grootste voedselkenner tijdens de feestdagen. En jij kunt meedoen!

meedoen is helaas niet meer mogelijk.

Donderdagavond 17 december kun je op de banner klikken in de NPO 3 app. De quiz start automatisch om 20.58 uur wanneer de uitzending begint. Je kunt je registreren om zo kans te maken op een mooie prijs, maar anoniem meespelen kan ook. 

Hoe ziet de uitzending eruit?

In de studio zitten in vijf vakken foodprofessionals en elk vak heeft één aanvoerder. Voor de toetjesmakers is dat meesterpatissier en kok Rudolph van Veen, de borrelaars worden geleid door sommelier Milton Verseput, de bekende amateurkoks hebben cabaretier Howard Komproe als boegbeeld, Vivian Reijs voert de gezonde eters aan en de vleesliefhebbers hebben Jord Althuizen aan het hoofd. 

De test bestaat uit dertig vragen waarin de feestdagen culinair worden doorgenomen. Het begint bij het ontbijt en eindigt bij het dessert. Wie mag zich de komende feestdagen de grootste voedselkenner van Nederland noemen? 

De Grote Keuringsdienst van Waarde Test – De Feestdagen, donderdag 17 december om 20.58 uur bij KRO-NCRV op NPO 3 én mee te spelen in de NPO 3 app.