Drie redenen om het nieuwe Jacobine op 2 te kijken

Jacobine is terug! Vanaf een prachtige nieuwe locatie brengt Jacobine Geel een geheel vernieuwde serie: Jacobine op 2. Wij geven je drie redenen waarom je vooral moet gaan kijken.

Vanaf zaterdag 19 september ontvangt Jacobine Geel elke week weer nieuwe interessante gasten, met wie ze in gesprek gaat over uiteenlopende maatschappelijke en ethische vraagstukken uit de actualiteit.

De oude vertrouwde tafel heeft plaatsgemaakt voor een prachtige nieuwe locatie, die van zichzelf al reden genoeg is om te kijken. Hier gaat Jacobine één op één in gesprek met verschillende gasten, met elk een eigen perspectief op hetzelfde thema.

Kortom; drie gasten, drie perspectieven, één thema. Dát is het vernieuwde Jacobine op 2. Wij geven je alvast drie redenen waarom je vooral moet gaan kijken.

Nog meer verdieping

Het vernieuwde Jacobine op 2 geeft Jacobine de mogelijkheid haar gasten beter te leren kennen. Dit zorgt voor nóg meer verdieping tijdens de gesprekken die ze met haar gasten voert.

Verrassende gesprekken

Elke week ontvangt Jacobine drie totaal verschillende gasten, met drie totaal verschillende perspectieven op hetzelfde thema. Deze uiteenlopende perspectieven zorgen voor frisse en verrassende gesprekken, die elk een andere kant van het thema belichten.

Inspirerende inzichten

Het decor en het concept mogen dan wel een flinke opknapbeurt hebben gekregen, de inhoud is net zo inspirerend als je van Jacobine gewend bent. Samen met haar gasten komt ze tot inspirerende inzichten, over actuele thema’s die ertoe doen.

Jacobine op 2
Jacobine Geel
Oranjerie Doorn
Het prachtige decor van Jacobine op 2

Tijdens de eerste uitzending van het geheel vernieuwde Jacobine op 2, verdiept ze zich samen met haar gasten in het thema wandelen. Tijdens de coronacrisis trokken Nederlanders, waaronder Jacobine zelf, massaal de wandelschoenen aan en ontdekten ze hoe prettig het is om te wandelen.

Met gepassioneerd wandelaar Twan Huys en actrice Nhung Dam, die tijdens de lockdown in haar fantasie naar Italië wandelde, bespreekt Jacobine waarom wandelen niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor onze ziel. Kan wandelen de kijk op wie we zijn veranderen?