Druk!

Druk! is het journalistieke dossier van KRO-NCRV waarin we onderzoek doen naar de enorme druk waarmee de huidige generatie jongeren te maken heeft.

Deel je tips en ervaringen

Veel van onze onderzoeken beginnen bij jullie. Heb jij wel eens online een medicijn als ritalin of anti-zenuwenpilletjes besteld om beter te studeren? We zijn benieuwd naar je ervaring. Deel je verhaal door een appje te sturen naar 06-21108764. We zullen niet je naam of verhaal gebruiken zonder jouw toestemming.

Over Druk!

Hoe houd je je staande in een wereld waar de verwachtingen steeds hoger worden? Veel jongeren ervaren grote druk om aan hun eigen verwachtingen en die uit hun omgeving te kunnen voldoen. Op school of studie, op social media, in hun sociale leven met vrienden en familie. En ondertussen hangen grote crises als klimaat, oorlog en woningnood als een donkere wolk boven hun hoofd. KRO-NCRV houdt met het journalistieke dossier Druk! de vinger aan de pols van jongeren. Wat betekent deze druk voor hen? En vooral: hoe kunnen we met elkaar lucht geven aan de toekomstige generaties? 

Foto Druk met bol erin

Deel je verhaal door een appje te sturen naar 06-21108764 of vul onderstaand formulier in

Heb jij wel eens online een medicijn als ritalin of anti-zenuwenpilletjes besteld om beter te studeren? We zijn benieuwd naar je ervaring.