In de kerstspecial Een huis vol kerst (26 december, 21.25 uur, NPO 1) steken de populaire families Jelies, Cudogham en Buddenbruck de handen uit de mouwen om een liefdevolle en onvergetelijke kerst te bezorgen aan mensen die wel wat extra liefde kunnen gebruiken deze feestdagen. Een huis vol geeft deze kerst zo een hart vol liefde. Want tijdens de feestdagen is het extra belangrijk om liefde te delen, juist in deze tijd van corona, avondlockdowns en strenge adviezen over bezoek thuis.

Kom ook in actie

Een hart vol liefde voor iedereen! En de feestdagen zijn een mooi moment om wat extra liefde met anderen te delen. Zoals de gezinnen uit 'Een huis vol Kerst', die deze kerst op pad gaan om wat goeds te doen voor een ander. Deel jij ook wat extra liefde met anderen deze dagen? 

Handige en makkelijke tips om zelf de kerstperiode iets voor anderen te kunnen betekenen zijn te vinden op www.kro-ncrv.nl/liefdeisvooriedereen

Familie Cudogham helpt een dakloos gezin

De familie Cudogham zorgt voor een warme kerst voor een dakloos gezin uit Amsterdam. Ze realiseren zich dat het niet vanzelfsprekend is om een liefdevol en warm thuis te hebben. Alle Cudoghammetjes dragen hun steentje bij en bieden hulp, daar waar die het hardste nodig is. 

Familie Buddenbruck helpt een gezin dat krap bij kas zit

De Buddenbrucks hebben het zelf heel lang niet breed gehad en moesten jarenlang ieder dubbeltje omdraaien. Tegenwoordig hebben ze meer te besteden en willen ze daarom graag deze kerst iets terugdoen voor andere gezinnen die krap bij kas zitten. Daarom bezorgen ze een aantal Limburgse gezinnen die van weinig moeten rondkomen de dag van hun leven.

Familie Jelies zet zin in voor ouderen

De familie Jelies zet zich in voor de ouderen in hun woonplaats Tollebeek. Ouderen die een moeilijke tijd achter de rug hebben gehad en wel wat afleiding kunnen gebruiken in deze tijd van het jaar. De Jelies bereiden een swingende kerstmusical voor en halen zo alles uit de kast om de oudste bewoners van Tollebeek in het zonnetje te zetten.

Een huis vol

Met dagelijks meer dan een miljoen kijkers en ruim driehonderdduizend stream-starts per aflevering is Een huis vol al jarenlang een kijkcijferhit op NPO 1, bij jong en oud. Eerder dit jaar was Een huis vol één van de drie kanshebbers op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring.

Een huis vol kerst, zondag 26 december om 21.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.