Fotodagboek familie Adema

In Een huis vol krijg je een kijkje in het leven van Anne en Alex Adema en hun zes dochters. Maar wat gebeurt er nog meer in huize Adema? Bekijk hier het fotodagboek dat zij hebben bijgehouden.

Fotodagboek familie Adema 1 tm 3
  1. We fietsen graag met de bakfiets naar school. Soms heb je dan pech met een fiets. Er passen niet alleen veel kinderen in zo'n bakfiets, maar ook een kinderfiets! Handig!
     
  2. Op maandagavond heeft Meike online pianoles, vaak zijn we nog aan het eten. We moeten dan erg stil proberen te blijven en dat is voor de één gemakkelijker dan voor de ander.
     
  3. Ymre heeft een toetsweek, nog even vroeg eruit en hard haar best doen, maar dan zit het schooljaar er voor haar op!
Fotodagboek familie Adema foto 4 en 5

4.    Alex is van alle markten thuis en kan ook prima met de strijkbout overweg. Hem staat toch ook alles he?

5.   Terwijl de was wordt gevouwen, maken de meiden een kattenhuisje van een oude doos. Er gaat wekelijks best veel was doorheen, zoals je ziet.

Fotodagboek familie Adema foto 6 7 8

6. Het kattenhuisje wordt steeds mooier!

7. Als Anne werkt, kookt Alex vaak. De kinderen helpen graag een handje. Natuurlijk moet er ook van tevoren geproefd worden!

8. Knuffelen, of was het nou stoeien, hoort er natuurlijk ook bij. Het zijn altijd weer de slippers van Alex die het moeten ontgelden en een goede verstopplek krijgen.

Fotodagboek familie Adema foto 9 10

9. De dansuitvoering van de jazzdance is dit jaar door de coronacrisis ook online. Wat fijn dat het door kan gaan! Meike, Aukje, Eefke, Hiske en Jinthe dansen allemaal mee. Wij kijken vanaf de bank.

10. Klaar voor het verkleedfeest op school! Inclusief make-up! Joepie! We hebben er zin in!

Fotodagboek familie Adema foto 11 12

11. In de auto terug van de BSO, op weg naar huis. Degene die voorin zit, mag de muziek uitzoeken.  Die dan weer lekker hard staat….!

12. De tent staat weliswaar voor Ymre en een logé opgesteld, maar dat is toch wel even interessant om aandachtig te bekijken door de anderen...