Deze kerst start het elfde seizoen van Een huis vol waarin we dagelijks een kijkje krijgen in het leven van grote gezinnen. Welke gezinnen zien we terug in het nieuwe seizoen? Je leest het hier! 

Ondanks de coronacrisis en alle maatregelen die daarbij komen kijken, gaat het gezinsleven ook bij deze families gewoon door. En dat leven is nooit saai: in tien nieuwe afleveringen zien we hoe kleine kinderen groot worden, maar worden we ook verrast met een gezinsuitbreiding. 

Familie Kraan (8 kinderen)

Familie Kraan in quarantaine

Familie Kraam maakt een frisse start in hun nieuwe huis. Toch verhuist niet iedereen mee en gaat oudste dochter Marlynn voor een korte tijd op zichzelf wonen. Kiest zij er uiteindelijk voor om het veilige nest te verlaten? Of kan ze de reuring van een groot gezin niet missen?

Familie Buddenbruck (11 kinderen)

Familie Buddenbruck in quarantaine

Familie Buddenbruck staat een bijzonder jaar te wachten. Er is een extra Buddenbruckje op komst en er staat ook nog een huwelijk gepland! In coronatijd is zo’n belangrijke dag natuurlijk anders dan voorheen. Maar Thaila en Rob doen er alles aan om het zo speciaal mogelijk te maken.

Familie Jelies (8 kinderen)

Familie Jelies gezinsfoto

De familie Jelies maakt, tegen alle verwachtingen in, de reis van hun leven met het gehele tienkoppige gezin. Daarnaast staat er een nieuwe uitdaging te wachten voor de familie, want er is ook nog eens sprake van gezinsuitbreiding. De familie Jelies breidt uit met viervoeter Borre. Zal Borre het leuk vinden in zo’n groot gezin?

Een huis vol, vanaf maandag 21 december twee weken lang elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Meer inspirerende verhalen?

Wij bundelen voor jou de mooiste verhalen over persoonlijke groei.