Help mee in de strijd voor acceptatie in de voetballerij

Liefde voor dezelfde voetbalclub verbroedert, maar helaas is de combinatie homoseksualiteit en voetbal nog lang niet overal geaccepteerd. In het nieuwe KRO-NCRV programma De roze supporters wordt een aantal voetbalsupporters gevolgd tijdens hun strijd voor meer acceptatie in het voetbalstadion. Ook jij kan daar een handje bij helpen. Doe je mee?

Zondag 15 mei is de laatste ronde wedstrijden van de Eredivisie. Hoe mooi zou het zijn als er een regenboog voetbalsjaal te zien is in elk stadion waar een Eredivisiewedstrijd wordt gespeeld? Daar kan jij bij helpen!

Wil jij een voetbalsjaal van het nieuwe KRO-NCRV programma De roze supporters ontvangen, ga je 15 mei naar een Eredivisiewedstrijd én ben je bereid dan een selfie te maken met deze sjaal? Vul dan snel het formulier in! KRO-NCRV deelt een mooie collage van alle selfies op de social mediakanalen.

De roze supporters sjaal
De roze supporters sjaal

De roze supporters

De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalsupporters in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen.

De roze supporters, vanaf maandag 16 mei bij KRO-NCRV om 22.15 uur op NPO 3.

Bekijk meer
- DIY: maak een vetbol voor vogels!