Joris’ Kerstboom haalt de verhalen bij de mensen thuis op

Joris’ Kerstboom haalt de verhalen bij de mensen thuis op Van maandag 21 tot en met donderdag 24 december om 21.15 uur & vrijdag 25 december om 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Het KRO-NCRV programma Joris’ Kerstboom is dit jaar een ware Kerstmis roadmovie. Met een kerstboom op het dak rijdt presentator Joris Linssen dwars door Nederland om de persoonlijke verhalen bij de mensen thuis op te halen. Eenmaal bij de mensen aangekomen zal midden voor de deur de Joris’ Kerstboom worden opgezet en kunnen de mensen zoals altijd bij het programma ‘iemand in het licht zetten’. Ze hangen een foto van een dierbaar persoon in de boom en vertellen waarom ze hem of haar graag in het licht willen zetten. Joris’ Kerstboom wordt daarna weer op het dak van zijn busje gebonden en Joris zal verder rijden naar het volgende verhaal. 
 
Presentator Joris Linssen: “We kunnen dit jaar niet op kerstmarkten staan en oproepen om massaal naar ons toe te komen met verhalen. Dit is een mooie oplossing om toch de verhalen van mensen te horen. Want nu we allemaal binnen moeten blijven en elkaar niet kunnen ontmoeten is het vertellen van verhalen die ons bezighouden belangrijker dan ooit.” 
 

Joris’ Kerstboom is dit jaar niet alleen bijzonder door zijn vorm, omdat het programma echt bij de mensen thuis komt zijn de verhalen nog persoonlijker geworden. En online krijgt iedereen de kans om een vriend, familielid of geliefde in het licht te zetten via www.joriskerstboom.nl.  
  
Joris’ Kerstboom heeft dit jaar vijf uitzendingen. 
Van maandag 21 tot en met donderdag 24 december om 21.15 uur en vrijdag 25 december om 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.