Jouw kerstmenu

Het is december en de feestdagen komen eraan. Het is tijd om samen te genieten van een uitgebreid kerstdiner aan een mooi gedekte tafel. Hier vind je een makkelijk, budget en seizoensgebonden kerstmenu voor jouw kerst. Eet smakelijk!

Op zoek naar een geheel kerstmenu?

Download hier jouw seizoensgebonden viergangendiner.

Wortel tarte tatin

De feestelijke kerstdesserts van Jetske van den Elsen

Spoorloos-presentatrice Jetske van den Elsen is op het gebied van eten net zo gepassioneerd als in haar werk. Met een MasterChef-titel in haar achterzak deelt ze met ons haar heerlijke kerstdesserts: ‘Stoofpeertjes zijn voor mij een absolute kerstklassieker.’ 

jetske van den elsen kerstdesserts
Kerstgroet presentatoren KRO-NCRV eerlijker
1 min 20 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Anita Witzier, Ramon Brugman, Sharon de Miranda en Jetske van den Elsen vertellen wat zij deze kerst op het kerstmenu hebben staan.

Oliebollen met Gijs en Ramon

Oliebollen staan symbool voor de leukste maand van het jaar: december! Daarom maken Gijs en Ramon in Lekkere Track een heerlijke schaal van deze lekkernij op het nummer Somebody to love van Queen en George Michael.

lekkere track gijs staverman ramon brugman oliebollen
Familie Cudogham

Een huis vol

Een huis vol eten: Cudoghams vegetarische kerstmenu

Voor familie Cudogham is hun vegetarische kerstmenu belangrijk. Benieuwd wat zij tijdens de feestdagen op tafel zetten?

Ik wil het lezen

'Ik heb de kerstboom mijn oprechte verontschuldiging aangeboden'

Anita deelt in haar maandelijkse column haar verbijstering, ontroering en vreugde over al wat het leven brengt. In de kerstversie: 'Waar ik niet meer zo vrolijk van werd, is het lot van de boom zelf.'

Anita Witzier
BinnensteBuiten- Chef-kok Leon Mazairac 02.jpg

Vertel magazine

Meer inspiratie opdoen?

Word vriend van KRO-NCRV en lees persoonlijke en inspirerende verhalen in ons gratis ledenmagazine Vertel. De huidige editie bevat een heerlijk kerstmenu van BinnensteBuiten chef-koks Sharon de Miranda en Leon Mazairac. En die kun jij ook op de deurmat ontvangen!

Dat wil ik!