Kom in de kerstsfeer met deze Zapp kerstclip!

Kerst vier je met elkaar en is voor iedereen. Elk jaar maken wij voor NPO Zapp een kerstclip waarin de bekende gezichten van Zapp voorbijkomen. Dit jaar wilden we iets bijzonders doen en de clip een boodschap geven. 

We hebben rapper Pjotr gevraagd om voor ons een kerstnummer te schrijven en te zingen, met als thema: inclusie. Pjotr kennen we als de opkomende rapper uit Zutphen die voor dit nummer samen heeft gewerkt met de hitproducer van Snelle, Donda Nisha.

Dit alles heeft geresulteerd in het nummer: Eén stoel leeg. Het nummer gaat over dat er een plek is waar we samen Kerstmis vieren, je jezelf kan zijn en je welkom bent. Er staat namelijk nog een lege stoel voor je klaar. Maar als je niet komt, blijft die stoel leeg. Naast bekende Zappers als Klaas van Kruistum (Zapplive), Sosha Duysker (het Klokhuis) en Tatum Dagelet (van Vader naar Moeder) zien we ook verschillende kinderen schitteren in deze kerstclip. Zo zien we Stef van 9 jaar, die graag op hakken loopt en nagellak draagt en zien we de 12 jarige Hüyesin die zich sinds kort officieel kinderambassadeur van stichting het Gehandicapte Kind mag noemen.

Vond je dit een mooi verhaal?

Wij verzamelen voor jou de mooiste verhalen over inclusiviteit.

Ik ben benieuwd