Laat de jongens van Streetlab je helpen bij je huwelijksaanzoek

Daan, Jasper, Tim en Stijn presenteren zichzelf als love doctors in het nieuwe seizoen van Streetlab. Met onderling gekibbel, humor en gevoel voor romantiek, helpen ze mensen die wel wat hulp in de liefde kunnen gebruiken.

Van het bedenken van een huwelijksaanzoek, het regelen van een eerste date of het helpen van een stel dat voor het eerst gaat samenwonen: ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Streetlab: De Liefde
3 min 38 s

De jongens van Streetlab nemen Thijs mee de straat op om zijn flirtskills op te krikken. Dat gaat alleen niet altijd van een leien dakje.

Aflevering 2

De jongens helpen Natalie en Nathan. Ze hebben elkaar ruim een half jaar niet gezien omdat Nathan in de Verenigde Staten zat. Hoe is het om elkaar na al die tijd weer te zien? De jongens zorgen voor een fijne hereniging. Ook helpen ze iemand die zijn vriendin ten huwelijk wil vragen. Lukt het ze een bijzonder huwelijksaanzoek te regelen? En zegt ze ja? En natuurlijk belanden ze iedere keer weer in bizarre situaties, en dagen de jongens elkaar uit met de welbekende experimenten, nu op het gebied van de liefde. 

Streetlab, zaterdag 12 september om 22.05 uur op NPO 3.